Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 2 hónap múlva teljesen kifogy...

2 hónap múlva teljesen kifogy a pénzem és nem tudom tovább fizetni a lakbért, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Augusztusban mindenféle terv nélkül kijöttem külföldre tanulni. Akkor volt 4 hónapra elegendő pénzem, gondoltam majd egyetem mellett találok valami melót, de nem így lett mert nem beszélem az ország nyelvét. Az összes lehetőséget kikerestem de nagyon úgy tűnik, hogy ebből az égvilágon semmi nem lesz. Segélyt nem adnak, diákhitelt nem tudok felvenni magyarként.

Tudom, hogy nem nagyon van választási lehetőségem, de gyárba vagy gyorsétterembe vagy vendéglátásba nem akarok menni, előbb megyek a sírba. Próbáltam mindegyiket, de fizikailag nem bírtam pár óránál tovább, mindnél össze estem és kórházba kerültem. Pedig kb. csak ezek a munkák vannak angolul beszélőknek.

Van egy pár opció amik közül tudok választani. Szavazást indítok róla.

okt. 4. 10:42
 81/118 anonim ***** válasza:
75%
Még mindig ezt a szerencsétlent nyalogatja valaki?
okt. 8. 22:23
 82/118 anonim ***** válasza:
14%
80.: Egy normális ember nem 0-24 órában a gyakorin lóg és figyel hozzászólókat.
okt. 8. 22:27
 83/118 A kérdező kommentje:
Én vagyok az, de nem trollkodom. Abban igaza van az engem támadónak, hogy feleslegesen írok ki kérdést :( Nem hallgatok a válaszokra, megyek önsorsrontóan a lehető legrosszabb irányba. Direkt vágom magam alatt a fát és gyáva vagyok megölni magam.
okt. 8. 22:42
 84/118 anonim ***** válasza:
24%
Kedves kérdező, ha már felismerted, hogy önsorsrontasz, akkor az már fél siker. Az energiáidat inkább a megoldásra összpontosítsd. Fog menni!
okt. 8. 22:57
 85/118 A kérdező kommentje:
Kb 10 éve felismertem és 10 éve próbálok találni megoldást. Sikertelenül.
okt. 8. 23:06
 86/118 A kérdező kommentje:
És ja, nem akarok dolgozni:( Az rabszolgasors, ahhoz gyomrom nincs.
okt. 8. 23:54
 87/118 anonim ***** válasza:
65%
84-es kommentemet miért pontoztátok nullára? Azt akarjátok, hogy ez az ember megölje magát? Mire fel ez a nagy rosszindulat?
okt. 9. 12:27
 88/118 anonim ***** válasza:
75%
Nem rosszindulat, csak mi már ismerjük. Évek óta hisztizik itt, de nem fogad meg semmilyen tanácsot, nem tesz semmit, csak fenyegetőzik, hogy öngyi lesz. Elég ismert tény, hogy aki állandóan ezzel jön, az csak figyelmet akar. Aki tényleg meg akar halni, az szép csöndben megoldja úgy, hogy a kutya sem tud a szándékáról.
okt. 9. 12:43
 89/118 anonim ***** válasza:
12%

88.: Sajnos rosszul tudod. Minden öngyilkossági fenyegetőzést komolyan kell venni. Azért nem fogadja meg a tanácsokat, mert szegény súlyosan depressziós, mindent sötéten lát emiatt, energiája sincs változatni.

Amit te csinálsz, az nagyon veszélyes, beletaszíthatod az öngyilkosságba a kérdezőt.

Arra kérlek, hogy ha segíteni nem tudsz és nem akarsz, legalább ne bántsd a kérdezőt, maradj csendben, nem kötelező ide írni.

okt. 9. 12:45
 90/118 Peterber00 válasza:
58%

Látom sok Magyar kivan mentálisan, ha egy random embernek a halálát akarjátok kívánni.

Ez mindenképpen nagyon undorító.

okt. 11. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!