Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 2 hónap múlva teljesen kifogy...

2 hónap múlva teljesen kifogy a pénzem és nem tudom tovább fizetni a lakbért, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Augusztusban mindenféle terv nélkül kijöttem külföldre tanulni. Akkor volt 4 hónapra elegendő pénzem, gondoltam majd egyetem mellett találok valami melót, de nem így lett mert nem beszélem az ország nyelvét. Az összes lehetőséget kikerestem de nagyon úgy tűnik, hogy ebből az égvilágon semmi nem lesz. Segélyt nem adnak, diákhitelt nem tudok felvenni magyarként.

Tudom, hogy nem nagyon van választási lehetőségem, de gyárba vagy gyorsétterembe vagy vendéglátásba nem akarok menni, előbb megyek a sírba. Próbáltam mindegyiket, de fizikailag nem bírtam pár óránál tovább, mindnél össze estem és kórházba kerültem. Pedig kb. csak ezek a munkák vannak angolul beszélőknek.

Van egy pár opció amik közül tudok választani. Szavazást indítok róla.

okt. 4. 10:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/118 A kérdező kommentje:
2026-ban végeznék. 25 éves vagyok, mesterképzés, 2 éves. Nem támogatnak szüleim. Nincs miből nekik.
okt. 4. 23:56
 22/118 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg lehet halasztani? Hazajössz, intenzíven nyelvet tanulsz, pár év múlva meg visszamész. Ha nem jön össze, itthon helyezkedsz el. Hosszas kereséssel biztos találsz olyan munkát, amit el bírsz végezni.
okt. 5. 00:03
 23/118 A kérdező kommentje:

Nem lehet halasztani, újra kellene felvételizni. De azt meg nem akarom mert rühellem ezt a szakot. Nem akarok otthon sem elhelyezkedni, nem akarok sehol dolgozni és semmit :(

Megölöm magam. Végső döntés.

okt. 5. 15:53
 24/118 anonim ***** válasza:
48%
#23 Az eberekkel/munkatársakkal van baj? Nem tudsz beilleszkedni és ezért bántanak?
okt. 5. 17:10
 25/118 A kérdező kommentje:
Velük is. Azzal is baj van, hogy 40 óra muka mellett semmire nincs időm.
okt. 5. 17:59
 26/118 anonim ***** válasza:
88%

#19, Te uj vagy a gyakorin?

A kerdezonek tucatnyi munkakerulos kerdese van, lassan egy Z kategorias szappanoperat irt ide az utobbi honapokban.

okt. 5. 18:07
 27/118 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, menjél el agyturkászhoz. Rajtad max az segít.
okt. 5. 19:01
 28/118 anonim ***** válasza:
50%
Allitolag mar kettonel is volt.
okt. 5. 19:16
 29/118 A kérdező kommentje:
Most mondott le rólam a legutolsó agyturkászom, 1,5 évig nem jutottunk sehova.
okt. 5. 19:50
 30/118 anonim ***** válasza:
100%

Te mondtál le magadról.

Amíg mástól várod, hogy megmondja hogyan kell élni, soha nem lesz neked jobb.

okt. 5. 20:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!