Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 2 hónap múlva teljesen kifogy...

2 hónap múlva teljesen kifogy a pénzem és nem tudom tovább fizetni a lakbért, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Augusztusban mindenféle terv nélkül kijöttem külföldre tanulni. Akkor volt 4 hónapra elegendő pénzem, gondoltam majd egyetem mellett találok valami melót, de nem így lett mert nem beszélem az ország nyelvét. Az összes lehetőséget kikerestem de nagyon úgy tűnik, hogy ebből az égvilágon semmi nem lesz. Segélyt nem adnak, diákhitelt nem tudok felvenni magyarként.

Tudom, hogy nem nagyon van választási lehetőségem, de gyárba vagy gyorsétterembe vagy vendéglátásba nem akarok menni, előbb megyek a sírba. Próbáltam mindegyiket, de fizikailag nem bírtam pár óránál tovább, mindnél össze estem és kórházba kerültem. Pedig kb. csak ezek a munkák vannak angolul beszélőknek.

Van egy pár opció amik közül tudok választani. Szavazást indítok róla.

okt. 4. 10:42
 61/118 anonim ***** válasza:
100%
"Próbáltam mindegyiket, de fizikailag nem bírtam pár óránál tovább, mindnél össze estem és kórházba kerültem" - Ebben az esetben gyere haza és csináltass egy nagyon alapos orvosi kivizsgálást, mert ez nagyon nem jó
okt. 8. 14:17
 62/118 A kérdező kommentje:
Voltam kivizsgáláson. Azt mondták csak a vesekő és az extrém elhízottságom volt a baj. Fogyjak le (nem tudom magam rávenni, lusta vagyok) és hajtsam ki a köveket (megtettem, de folyamatosan évente újratermelem mert a génemben van). Apám is most 72 éves, 6 éves kora óta szenved vele. 66 éve, minden évben megszül 2-3 követ iszonyatos fájdalmak között. Sosem kapott erre semmit az államtól, pedig sok vizet iszik és kálcium-oxalát mentes diétázik (igen, kálcium-oxalát köveink vannak, ki vannak vizsgálva).
okt. 8. 14:45
 63/118 anonim ***** válasza:
55%

Jobbulást, lelkierőt a fogyáshoz. Mozogj, a depressziót is csökkenti a testmozgás. Minden szempontból jobb lesz az életminőséged, ha leadod a túlsúlyod. Szerezz be majd egy nőt is és szeressétek egymást.

Hidd el, sínre fog kerülni az életed. Én drukkolok neked.

okt. 8. 14:48
 64/118 anonim ***** válasza:
78%
Akkor itthon fogyás, mozgás, erőnlét növelés. Pár hónap múlva pedig ki tudsz menni és el tudsz vállalni fizikai munkát, amiért mégis csak jobb pénzt kapsz, mint itthon
okt. 8. 14:54
 65/118 A kérdező kommentje:
Nem fogok tudni lefogyni. 3 hétig bírtam a kondit aztán csak nyűg volt és otthagytam. Többet mozogni soha.
okt. 8. 14:59
 66/118 A kérdező kommentje:
Inkább valahogy összeszedem a bátorságom az öngyilkossághoz. Ahhoz csak egyszer kell erő, míg lefogyni évek motivációja.
okt. 8. 14:59
 67/118 anonim ***** válasza:
60%

Ezért szedj antidepresszánst. Az meghozza majd a motivációdat a fogyáshoz is. Az állapotodból fakad ez a nagyfokú erőtlenség, motiválatlanság, ezen csak gyógyszerrel lehet túllendülni.

Kár lenne az életet 25 évesen befejezni. Ha most kikezelteted magad, akkor 10-20 év múlva már csak emlék lesz ez a nehéz időszak és csodálkozni fogsz, milyen sötéten láttál mindent mostanában.

okt. 8. 18:04
 68/118 A kérdező kommentje:
Mégse tudok hazamenni. Anyám kijelentette, hogy nem fogad haza :(
okt. 8. 19:15
 69/118 A kérdező kommentje:
Talán nem is baj. Így nem kell húznom az öngyilkosságom. Holnapig kitalálom hogy, hol és mikor de megteszem nemsokára.
okt. 8. 19:27
 70/118 anonim ***** válasza:
28%
Ne tedd! A hajléktalanság nagyon nehéz élethelyzet, de onnan is van kiút. Kérlek, ne tegyél visszacsinálhatatlan dolgot!
okt. 8. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!