2 hónap múlva teljesen kifogy a pénzem és nem tudom tovább fizetni a lakbért, mit csináljak?
Augusztusban mindenféle terv nélkül kijöttem külföldre tanulni. Akkor volt 4 hónapra elegendő pénzem, gondoltam majd egyetem mellett találok valami melót, de nem így lett mert nem beszélem az ország nyelvét. Az összes lehetőséget kikerestem de nagyon úgy tűnik, hogy ebből az égvilágon semmi nem lesz. Segélyt nem adnak, diákhitelt nem tudok felvenni magyarként.
Tudom, hogy nem nagyon van választási lehetőségem, de gyárba vagy gyorsétterembe vagy vendéglátásba nem akarok menni, előbb megyek a sírba. Próbáltam mindegyiket, de fizikailag nem bírtam pár óránál tovább, mindnél össze estem és kórházba kerültem. Pedig kb. csak ezek a munkák vannak angolul beszélőknek.
Van egy pár opció amik közül tudok választani. Szavazást indítok róla.
"gyárba vagy gyorsétterembe vagy vendéglátásba nem akarok menni, előbb megyek a sírba"
Akkor menj az utcára vagy a sírba. Érdekli a fenét. Aki nem dolgozik, ne is egyék. Képzetlenül, nyelvismeret nélkül ne válogasson és kényeskedjen az ember.
Ha néhány óra munka után korházba kerülszakkor nálad komony munkaundor vagy más mentális gond lehet
Ilyen hozzáállással nagyon sok pofon fog érni még az életben.
Szedd össez magad szerintem, mert igy nyitott szájjal szaladsz be a faszerdőbe... Bár ha erre vágysz akkor rajta:D
Az augusztusi kérdésedben csak 3 havi penzed volt.
Es akkor is kaptal elég tanácsot, de te nem mert Batman vagy.
100 kerdesed van már itt, es kaptál millió tanacsot.
Nem tudom elhinni hogy tenyleg ott vagy, es nem egy nagyon jol megrendezett szappanopera.
4: Minimális pénzt küldött anyám, de nem tud többet. Így ha kb. most nem eszek semmit akkor decemberig kihúzom. 450.000-em van, 220.000 a havi lakbér.
5: Nem tudok ocsortány munkákat elvállalni. Képtelen vagyok. Rühellem az egészet.
#8 Ó ha tudnád hányszor próbáltam meg.
#9 2 hétig bírtam LIDL-ben még otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!