Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 2 hónap múlva teljesen kifogy...

2 hónap múlva teljesen kifogy a pénzem és nem tudom tovább fizetni a lakbért, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Augusztusban mindenféle terv nélkül kijöttem külföldre tanulni. Akkor volt 4 hónapra elegendő pénzem, gondoltam majd egyetem mellett találok valami melót, de nem így lett mert nem beszélem az ország nyelvét. Az összes lehetőséget kikerestem de nagyon úgy tűnik, hogy ebből az égvilágon semmi nem lesz. Segélyt nem adnak, diákhitelt nem tudok felvenni magyarként.

Tudom, hogy nem nagyon van választási lehetőségem, de gyárba vagy gyorsétterembe vagy vendéglátásba nem akarok menni, előbb megyek a sírba. Próbáltam mindegyiket, de fizikailag nem bírtam pár óránál tovább, mindnél össze estem és kórházba kerültem. Pedig kb. csak ezek a munkák vannak angolul beszélőknek.

Van egy pár opció amik közül tudok választani. Szavazást indítok róla.

okt. 4. 10:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 A kérdező kommentje:
#110 Nem, de rá fogok szavazni ha megélem.
nov. 1. 22:22
 112/118 anonim ***** válasza:
81%

Kérdezd meg az egyetemen, hogy nem takaríthatnál, vagy nem kell valamelyik tanárodnak egy kisegítő asszisztens?

Ha ennyire nem bírod a munkát, akkor dolgozz csak szombaton és vasárnap és mindegyik napon csak 4 órát gyorsétteremben, azt valahogy kibírod és hétvégén sokkal jobban fizetnek.

Amúgy meg szedned kéne vasat, biztosan vashiányos vagy.

És még egy ötlet:

Adjál le vérplazmát, azt mindenhol jól megfizetik!

nov. 6. 15:17
 113/118 anonim ***** válasza:
49%
Na lett valami azóta?
nov. 6. 23:21
 114/118 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted, ha hazajössz mi vár rád a gyartósoron kívül ?
nov. 7. 13:00
 115/118 A kérdező kommentje:
Semmi újdonság nincs azóta. Nem tudom mi lesz velem #114.
nov. 7. 18:42
 116/118 anonim ***** válasza:
100%
A vérplazma adást nem próbáltad?
nov. 8. 08:08
 117/118 anonim ***** válasza:
35%
Próbálj meg bármit pl. gyári munka, bolti, raktáros...tényleg bármit,lehet közben lesz valami jobb, de legalább a megélhetésed rendeződik valamennyire. Nem szabad hamar feladni,hogy na én már nem bírom kipakolni a cuccot a polcokra. Fel a fejjel, légy erős! A P*csába megtudod csinálni. Lehet két hét múlva,meg lesz jobb lehetőséged. Ne nyafogj, használd ki a lehetőséget,hogy kint vagy!
nov. 8. 12:06
 118/118 anonim ***** válasza:
100%
Hotelt/ szállodát, könyvtári kisegítőt keress.
nov. 8. 12:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!