Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a magyarázata annak, ha...

Mi a magyarázata annak, ha egy felnőtt ember nem szereti a gyerekeket?

Figyelt kérdés

2016. márc. 25. 23:34
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Arra neked lenne nagyobb szükséged.
2016. márc. 28. 19:20
 42/55 anonim ***** válasza:
79%

Na jó, szerintem hagyjuk, mert nem fogja megérteni, amit írunk :D :D

Inkább ne írjatok Ti sem, tudjátok okos enged...

2016. márc. 28. 19:28
 43/55 A kérdező kommentje:

Miért, birkanyáj vagytok?

Mint írtam, sokan megértették a kérdést, normálisan válaszoltak is... nem sikerült mindenkinek :D

2016. márc. 28. 19:31
 44/55 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, kérdező, hogy neked a beszélgetés az úgy nézett volna ki, hogy mindenki a te vélemenyedet osztja. Te úgy kepzeled el, hogy mindenkinek teljesen természetes a gyerekvállalás, mert te annak gondolod. Tipikusan annak a példája, amikor valaki szerint mindenkinek úgy kell gondolkodnia, ahogy ő, mert neki úgy jó, és máshogy el sem tudja képzelni, hogy lehetne. Egyébként én vagyok az ominózus 26. válaszoló. Nem is akartam hozzaszólni, de megpattintott bennem valamit, amikor nagybetusen kiemelted, hogy egy NŐtől nem normális, hogy nem akar meg nem szereti a gyerekeket.

Teljesen korrekt szerintem, hogy a kollegad elengedte a feleségét ahelyett, hogy a nyomás miatt csinált volna egy gyereket, hogy az asszony mellette maradjon, de a szeretet már nem tudta volna megadni neki. Azt meg senkitől semn lehet elvárni, hogy más gyerekét szeresse meg felnevelje.

Rengeteg oka lehet annak, ha a kollégád nem szereti a gyerekeket. Igen, lehet problémás volt a szülő-gyerek viszony náluk, látott valamit, ami sokkolta, de akármilyen hihetetlen, az is benne van a pakliban, hogy ő így született. Nem a gyereknevelésben látja önmaga kiteljesedését.

És teljesen mindegy, hogy férfiról vagy nőről van szó, mindegy, hogy miért, neked nincs jogod megkérdőjelezni vagy elítélni a döntését. 10-ből 9 ember családot alapít, de annak az egynek is lehet ugyanúgy teljes az élete, mint a másik 9-nek.

2016. márc. 28. 19:41
 45/55 A kérdező kommentje:
Akkor arra kérlek, kedves 26-os válaszoló, hogy olvasd el mégegyszer figyelmesen, amit a NŐkről írtam.
2016. márc. 28. 19:43
 46/55 A kérdező kommentje:

Újra neked: NEM volt véleményem a témáról, benneteket kérdeztelek, hogy mik lehetnek vajon az okai.

Volt aki megértette, volt aki nem.

Sajnálom. Ez a témakör nem olyan, amikor csak egy valaki véleménye a jó, szerettem volna beszélgetni erről, nem sikerült.

Minden jót, szerintem abbahagyhatjuk az írkálást, mert valamit nagyon benéztél.

2016. márc. 28. 19:45
 47/55 anonim ***** válasza:
31%

Elolvastam.

Nem iteled el őket, nem bántásból írtad, csak nem érted. Ennek ellenére, megkérdezted, hogy a gyereket nem szerető nő normálisnak tartja-e. Amivel azt sugalltad, hogy te nem tartod normálisnak.

2016. márc. 28. 19:47
 48/55 A kérdező kommentje:
Még annyit: Az utolsó bekezdés, amit most írtál... hogy normális a kollegámtól - ilyesmi válaszokra számítottam volna eredetileg, ezzel semmi gondom nincs, sőt egyet is értünk. Nem a pasival, meg nem a csajjal van a gond, azt nem értettem, mi az, ami zsigerből riasztja a fickót, ha meglát egy gyereket.
2016. márc. 28. 19:47
 49/55 A kérdező kommentje:

A vegetáriánus étkezést sem tartom normálisnak, de nem ítélem el, aki e szerint étkezik.

:D

2016. márc. 28. 19:48
 50/55 anonim ***** válasza:
80%
De azt megérted, hogy valaki nem szereti a húst?
2016. márc. 28. 21:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!