Mi a magyarázata annak, ha egy felnőtt ember nem szereti a gyerekeket?
Mi a magyarázata annak, ha van aki nem szereti a kutyákat?
Mi a magyarázata annak, ha van aki nem szereti a csokoládét?
Mi a magyarázata annak, ha van aki nem szeret utazni?
Érted mire célzok? Mégis miért kéne, hogy oka legyen annak, ha valaki nem szeret valamit?
Felnőtt nő vagyok. Nem szeretem a gyerekeket. Soha nem szerettem őket. De nem is utálom őket. Egyszerűen csak teljesen hidegen hagynak. Pedig soha nem volt traumás élményem gyerekkel kapcsolatban. A gyerekkorom is jó volt, és a szüleimmel, családtagjaimmal is tökéletes a kapcsolatom.
Ha egy gyerekre nézek, kb. olyan érzés tölt el, mint amikor egy verebet látok az utcán. Magyarul semmilyen. Látom, hogy ott van, tudomásul veszem, de nem szentelek neki pár másodpercnél több figyelmet, és megyek a saját dolgomra tovább. Nem megyek oda közelebbről megnézni. Nem próbálom meg simogatni, szeretgetni. Nem kezdek el beszélni, gügyögni hozzá. Stb.
22-es válaszoló, szerinted az normálisnak nevezhető egy felnőtt NŐTŐL, hogy nem szereti a gyerekeket? A nőkben elvileg benne van az ősi anyai ösztön.
Félre ne értsd, nem kötekedni akarok, tisztelem az őszinteségedet, csak számomra ez érthetetlen.
Nagyon meglepődtem, hogy ilyen sokan szinte ugyanazt írjátok. Érdekes mindenképpen.
Köszönöm a válaszokat!
Miért ne lenne normális, ha egy nő nem szereti a gyerekeket? Vagy miért kelt benned nagyobb megrökönyödést, mint egy férfi?
Teljesen normális, hs egy nő nem szereti őket. Nincs ősi anyai ösztön, mert akkor mindenkiben benne lenne, de sokakban nincs, köztük bennem sem. Egy gyerek vag egy terhes anya látványa nem kelt bennem másabb érzetet, mintha Random Jóska ment volna mellettem el az utcán.
Én úgy látom kérdező, hogy Te azt szeretted volna, hogy mindenki elkezdi így ismeretlenül is fújolni a kollégádat, hogy milyen egy rossz, undorító ember, mert nem szereti a kölyköket...
Nem értem amúgy, hogy mi közöd van Neked ehhez.
28-as, buta vagy, mint a vajaskenyér.
Egyrészt én sem fújoltam, kedvelem a pasit, csak a jelenséget nem értem.
Másrészt neked mi közöd a témához, ha semmi érdemlegeset nem tudsz válaszolni??!
Látom a magasröptű beírásodon, hogy humorbonbont vacsoráztál. Váljék kedves egészségedre!
Másrészt drága, válaszoltam már rá érdemlegesen, talán a második oldalon jelenik meg, katt csak vissza az egérrel, és olvasd el figyelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!