Gáz, ha felnőtt ember létemre a szüleim minden hónapban adnak nekem pénz?
Dolgozom, külön élek tőlük, mégis minden hónapban utalnak nekem 50 000 forintot. Már mondtam, hogy nincs szükség rá, így is rengeteget segítettek már, de mindig csak leintenek, hogy ugyan már, annyi pénzből amennyit én keresek (100 000 Ft) nem lehet megélni, úgyhogy fogadjam csak el. Szerintetek ez gáz? Ti elfogadnátok a pénzt?
24/L
Ha tényleg úgy érzed nincs szükséged rá kezdd el gyűjteni. Igy ha valamilyen komolyabb dolgot szeretnél lesz rá egy alapod. Igy nekik is jó, mert elfogadod tőlük amit szívesen adnak és vsz. tényleg rosszul esne nekik, ha visszautasítanád. Ugyanakkor Te sem érzed rosszul magad, mert tudod, hogy nem vagy rájuk szorulva a mindennapokban.
Szerintem szívesen adják a dolgozó lányuknak. Egyfajta örömmel, hogy segítsenek valakit aki megérdemli. Nem látom én se gáznak.
ha nekik ez abszolút nem okoz gondot, nem gáz.
más kérdés, hogy az önbecslésednek ez nem tesz jót, és ebben tökéletesen igazad van, mert valamilyen szinten az önállóságodat sértik.
Remélem én is leszek olyan anyagi helyzetben, hogy a felnőtt fiamat támogassam majd.
Egyáltalán nem gáz. A lányuk vagy. Kit támogassanak, ha nem téged?
Szerintem is jó ötlet elkezdeni összegyűjteni, és esetleg kocsira házra jó lesz majd.
Vagy a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!