Van-e joga egy felnőtt ember életében egy ilyen kérdésbe beleszólni a szüleinek?
A felnőtt eldöntötte,hogy nem lesz családja,ám a szülei ezzel nem értenek egyet,mivelhogy nem ezért fizették ki mindenét és nevelték fel,hogy ilyen szégyent hozzon rájuk.
???
Dolgozik,a munkájának él ez az ember.
A szülei ezzel tudnak valamit csinálni vagy nem igazán,ha ez nem tetszik nekik?
Na, azért tuti nem ilyen fekete-fehér minden. Már nem azért, de melyik szülő nem szeretné, hogy a gyerekének szerető családja legyen? Az, hogy mondogatják, jhogy nősüljön meg, menjen férjhez, mikor lesz unoka, ez miért gond? Van unokatesóm, aki 50 éves, férfi és anyukával él. Mi lesz vele, ha nem lesz anyuka? Neki pl már senki sem mondogatja, hogy nősüljön meg.
Szóval nem kell a szülők fejét venni, gondolom, nem citálnak oda elé egy nőt/férfit, hogy most elveszed!!!
Nekünk sem lesz gyerekünk, a szüleim nem szólnak bele, de azért tudom, hogy az ő véleményük szerint gyerek nélkül nem teljes az élet. Férjem szülei, vagy édesanyja már nehezebb eset. Ő sosem fogja nekem megbocsátani, hogy nem szülök a fiának. Szerinte az én feladatom kész tények elé állítani a férjemet, mert ha megszületne a gyerek úgy is szeretné. Ebben biztos vagyok, mindketten szeretnénk a gyereket ha születne, de így is boldogok vagyunk. Nekünk így kerek az élet. Kettesben, a családdal, barátokkal. Egy gyerek csak felborítana mindent, nem akarunk ilyen felelősséget a nyakunkba venni. De anyósom képtelen megérteni, hogy mi így érzünk. Egyébként egyik fülemen be, a másikon ki. Mást nem tudok csinálni :)
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!