Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a magyarázata annak, ha...

Mi a magyarázata annak, ha egy felnőtt ember nem szereti a gyerekeket?

Figyelt kérdés

2016. márc. 25. 23:34
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

Aztán honnan tudjam, melyiket írtad, tökalsó??

Az tuti, hogy a legutolsó válaszod bunkóság volt (a névtelenek és arctalanok merész emberek ám) -én arra reagáltam.

2016. márc. 27. 21:24
 32/55 A kérdező kommentje:
Szerintem létezik anyai ösztön, bár azt el tudom képzelni, hogy ez az ösztön gyengülő tendenciát mutat, mert több nőtől hallottam már, hogy nem szeretne gyereket. Mondjuk inkább ez, minthogy szüljön kényszerből, aztán később ne szeresse.
2016. márc. 27. 21:30
 33/55 anonim ***** válasza:
79%

Itt teljesen mindegy, hogy szerinted létezik-e, mert nem létezik. A tények nem szerintem dolgok.

Régen is voltak, akik csak azért szültek, mert a hozzád hasonlók értetlenkedtek, mint a retardáltak.

2016. márc. 28. 01:47
 34/55 A kérdező kommentje:

Mekkora buta birka vagy, hihetetlen :) :)

A való életben is ilyen paraszt vagy?

Gondoltam, akad néhány értelmes ember, akikkel el lehet beszélgetni, de sajnálattal tapasztalom, hohy az oldal színvonala a te szinteden van, ami - lássuk be - nem szökik sztratoszférikus magasságba....

2016. márc. 28. 14:00
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

Aha.

Csak te egy tényt véleményként kezelsz. Nem mondhatom azt, hogy "szerintem 2+2=5", mert tény, hogy nem. Nem érdekel senkit, hogy mit gondolok.

Nem beszélgetni akartál, mert többen is érzik a kérdésedből a lenézést a gyereket nem akarók felé.

2016. márc. 28. 14:20
 36/55 A kérdező kommentje:
Rosszul érzik. Le is írtam, hogy szó nincs ilyesmmiről.
2016. márc. 28. 14:26
 37/55 A kérdező kommentje:
Ráadásul itt tényekről nem is beszélhetünk, ezen inkább filozofálni lehet(ne), a filozófia pedig nem egy egzakt tudomány, nint pl. a matematika,
2016. márc. 28. 14:33
 38/55 anonim ***** válasza:
80%

"Gondoltam, akad néhány értelmes ember, akikkel el lehet beszélgetni..."

Mert te aztán roppant értelmes vagy, ilyen beszólásokkal. Ha nem vetted volna észre itt te vagy az egyetlen, aki sérteget másokat.

2016. márc. 28. 15:07
 39/55 A kérdező kommentje:

Na akkor lássuk.

Az első 10 válasz számomra hasznos vagy félig hasznos volt, kivéve a 7-et, ami inkább provokatív, de még nem bicskanyitogató.

A 11. úgy utálja a gyerekeket, mint a szart... erre mit lehet válaszolni?

12-13 - itt már kifejezetten neveletlen gyerekről van szó, pedig én általánosságban kérdeztem.

14: teljesen normális, hasznos, kulturált válasz.

15: Szintén hasznos.

17: Cinikus

20: Semmitmondó

22-23: "érdekes"

A 26. választól kezdett elszabadulni a "pokol" (Mi közöd ehhez? - hasonló bunkó beszólások követték egymást), én az első "sértőnek mondható" kommentet a 33. bejegyzés után tettem.

Nem tudom, hogy vajon az átlagéletkor ennyire alacsony, hogy ilyen témáról nem lehet itt beszélgetni, vagy a kommentelők értelmi színvonala... mindenesetre egy barátomról van szó, akit az első felesége azért hagyott el, mert nem akart gyereket, most van egy új barátnője, akinek pedig a már meglévő gyerekeit nem tudja elfogadni, és úgy néz ki, ez a kapcsolata is meg fog szakadni e miatt. Szeretnék neki segíteni, de nem értem az előítéleteit a gyerekekkel szemben.

Ezért fordultam hozzátok.

Köszi, aki normálisan válaszolt!

2016. márc. 28. 19:05
 40/55 anonim ***** válasza:
80%

Mit nem lehet érteni azon, hogy valaki nem szeret valamit?

Empátiát nem fogunk tudni küldeni neked.

2016. márc. 28. 19:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!