Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Manapság miért nem akar a...

Manapság miért nem akar a huszonéves nők többséget gyereket?

Figyelt kérdés

Számomra ez azért is rémisztő, mert egyáltalán nem értem az okát. Sokan azt mondják, hogy nem szeretik a gyerekeket. Azért ez elég fura, hisz egykor ők is azok voltak, nameg olyan a gyerek, amilyennek nevelik (most ép és egészséges gyermekekről beszélünk alapesetben).

Az is furcsa, hogy egyikükben sincs semmi anyai ösztön, és ez abban is megmutatkozik, hogy más emberek iránt sem képesek törődést érezni, kifejteni. Egy kapcsolatban sem ezt keresik.

Másrészről úgy veszem észre, hogy számukra igen kényelmetlen a gyermeknevelés gondolata is. Szerintem ez rohadt önző gondolat, mert őket is felnevelte valaki (jobb esetben). Ők pedig kijelentik huszonakárhány évesen, hogy márpedig sohasem akarnak gyereket, teljesen elzárkózva a lehetőségtől.

Én 21 éves férfiként nagyon vágyom egy gyerekre, de persze, amíg még nincs önálló, stabil hátterem, nameg párom, akivel mindez lehetséges lenne, még nem akarok. Az aggasztó csak az, hogy találok-e majd olyan lányt, aki hasonlóan gondolkozik manapság.

Mert mostanában mindegyikük száméra nyűg a gyerekvállalás, sőt néhányan egyfajta kényszerként élik meg, és a feminista gondolatoktól telítődve minél jobban ágálnak ellene.

2015. márc. 12. 15:33
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
0%

"Látom te csak a magad várható élettartamára fókuszálsz."

Ez nagyon nem így van. Engem kifejezetten érdekel a jövő is, és a jövő alatt a bolygónk jövőjét is értem. Kettőnk között viszont van egy rohadt nagy különbség, te globalista liberális (írásod alapján, ha tévedtem volna akkor bocs) vagy én pedig konzervatív és nacionalista. Magyarországon szerintem fenntartható fejlődés van, a széndioxid kvótánk például olyan alacsony, hogy el is tudunk belőle adni. Az ország édesvízkészlete szinte kifogyhatatlan, továbbá mezőgazdasági ország lévén az élelmiszer ellátottságunk is szinte tökéletes, igazából, ha a létfenntartáshoz szükséges dolgokat nézzük, Magyarország tökéletesen önellátó tud lenni. Erdőnk az viszonylag kevés van, de az erdőmérnökök dolgoznak az ideális arány elérésén, ami ha jól emlékszem 21 százalék felett van. Amilyen téren még fejlődnünk kéne az az energiaipar sokkal nagyobb arányban kellenének megújuló például geotermikus erőművek és én az atomerőmű bővítését is támogatom, mert mint energia az a legolcsóbb, és az egyik legtisztább energia, ráadásul itthon semmi olyan természeti csapás nincs, ami veszélyessé tehetne egy ilyen erőművet. A mostani aktuálpolitikáról nem kívánok vitatkozni, nem vagyok se politikus se közgazdász, a dolog üzleti részéhez nem értek, de környezetvédelmi szempontból, a modern atomerőművek kifejezetten jónak számítanak. Amit én még problémának érzek a túl sok autó és a nem megfelelő tömegközlekedés, valamint a túl sok hőerőmű. És akkor térjünk vissza a népességhez. Mindaddig, amíg az én országom élhető és az emberek igyekeznek megtartani élhetőnek, addig nem érdekel, hogy mi van máshol. Máshol túlnépesedés van? Nem érdekel, ez az ő problémájuk, ők okozzák nem a mi dolgunk megoldani, a mi dolgunk a saját környezetünk védelme, a saját országunk védelme és a saját kultúránk védelme. Tudom a globalistáknak nincsen kultúrájuk és semmit nem jelent számukra egy magyar népdal, vagy egy húsvéti hagyomány, se az anyanyelvük, de nekem igenis sokat jelent, és szeretném, ha a nyelvünk a kultúránk, a szellemi örökségünk még nagyon sokáig fennmaradna. Ezért ezt szeretném majd továbbadni a gyerekeimnek is, és nem fogok a gyerekekről lemondani csak azért, mert valahol Afrikában, vagy Indiában, egy csomó félállat nem tud kultúráltan, ember módjára élni, és bagzanak, mint a nyulak.

2015. márc. 16. 13:20
 52/56 anonim ***** válasza:
"Magyarországon szerintem fenntartható fejlődés van, a széndioxid kvótánk például olyan alacsony, hogy el is tudunk belőle adni. Az ország édesvízkészlete szinte kifogyhatatlan, továbbá mezőgazdasági ország lévén az élelmiszer ellátottságunk is szinte tökéletes, igazából, ha a létfenntartáshoz szükséges dolgokat nézzük, Magyarország tökéletesen önellátó tud lenni. Erdőnk az viszonylag kevés van, de az erdőmérnökök dolgoznak az ideális arány elérésén, ami ha jól emlékszem 21 százalék felett van. Amilyen téren még fejlődnünk kéne az az energiaipar sokkal nagyobb arányban kellenének megújuló például geotermikus erőművek és én az atomerőmű bővítését is támogatom, mert mint energia az a legolcsóbb, és az egyik legtisztább energia, ráadásul itthon semmi olyan természeti csapás nincs, ami veszélyessé tehetne egy ilyen erőművet." - Köszi a föci órát. Ez hogy a fr#ncba jön a népesedés témájához? :D Ha liberalista lennék, akkor azt is mondhattam volna, hogy mindenki szaporodhat ahogy csak tud, tök mindegy hogy el tudja-e a tizen-huszon gyereket tartani.
2015. márc. 16. 13:48
 53/56 anonim ***** válasza:
59%
"mi dolgunk a saját környezetünk védelme, a saját országunk védelme és a saját kultúránk védelme. Tudom a globalistáknak nincsen kultúrájuk és semmit nem jelent számukra egy magyar népdal, vagy egy húsvéti hagyomány, se az anyanyelvük, de nekem igenis sokat jelent, és szeretném, ha a nyelvünk a kultúránk, a szellemi örökségünk még nagyon sokáig fennmaradna. " - Hát akkor szüljél :) Senki sem akadályoz benne. Vagy pali vagy? :D Hát akkor ne másra haragudj, mert te nem tudsz megfoganni, erről nem a nők tehetnek :D Azt meg hogy a nők szülnek-e vagy nem, az hadd legyen már az ő döntésük, köszi. Vagy erőszakkal akarnád őket megfogantatni? Találd ki, hogy hogyan lehetne nagyobb létbiztonságot megteremteni Magyarországon és valósítsd meg vagy terjeszd elő, ne csak a szád járjon meg mutogass. A különböző okok mellett a nehéz lakáshoz jutás, a bizonytalan állások stb az egyik jelentős ok amiért a nők később/nem szülnek ugyebár.
2015. márc. 16. 13:53
 54/56 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, mert nagyon sok van. Értem a problémádat, mert te párt akarsz találni (amúgy szerintem ne görcsölj ezen, mert te sem ebben a pillanatban akarsz gyereket, egy nőnek is változhat véleménye, még ha azt is hiszi, hogy nem fog).

De igazából én azt mondom, jó ez így. Úgy értem, az az ember, aki nyűgnek érezné a gyerekvállalást, annak valóban nem kell gyerek. Most ha nem akarja, jobb a gyereknek is, ha nem egy ilyen anyja van.

22/N

2015. márc. 25. 00:49
 55/56 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként meglepően sok volt osztálytársamnak lesz most gyereke, és egyiknek sem véletlenül. Szóval szerintem keresgélj máshol.
2015. márc. 25. 00:52
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

Felnevelt valaki -> őt eltartom, mikor vén trotty lesz.

Egy olyan lénynek, aki még az apja heréjében van, nem tartozom semmivel, az, hogy az apja heréjéből gumiba kerül, vagy csak nem tapad meg az én méhemben, nem önzés, mert azok nem gyerekek, hanem csak kis ge*ik.

Egyébként azért nem akarok gyereket, mert gyerekként utáltam a saját kortársaimat, amiért zajosak, üvöltöztek, sikongattak, folyton pofáztak idegesítő hülyeségeket, egyszóval úgy viselkedtek, mint a gyerekek, de engem idegesített, én csendre és nyugira vágytam. Hál' Istennek felnőttként már a legtöbb ember megadja nekem ezt a csendet és nyugit, de mikor meghallom a szomszéd négyévesét visítva hisztériázni, vagy csak óbégat mellettem egy a vonaton, akkor mindig elégedetten konstatálom, hogy nekem még mindig nincs.

De ha te szeretnél, akkor szüljél, vagy keress valakit, aki szül neked. Nincs megakadályozva, a többség még mindig gyereket akar, és ez így is fog maradni, mert az emberek nagy részében van egy ilyen ösztön, vagy vágy, vagy nem tudom. Szóval bármikor ott a lehetőség, hogy legyen gyereked, élj vele, és ne azzal foglalkozz, hogy mások hogyan élik az életüket.

2018. márc. 4. 01:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!