Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak kiakadva a nők, ha egy 30-as 40-es pasi huszonéves lánnyal akar kezdeni?
ez azert eleg durva altalanositas, nem mindenki ilyen :)
en nem itelem el azokat, akik a friss husra vagynak. megkapjak, mert vannak olyanok, akik belemennek. es? az o dolguk.
a tarsadalmi elvarasokat meg magasrol le kell tojni. miert olyan nehez felfogni, hogy olyan vilagban elunk, ahol a regi, de akar csak a 20-30 evvel ezelotti bevett modszerek mar nem teljesen ugy mukodnek, ahogy kellene?
a tarsadalom majd lassan igazodni fog ehhez, de addig is sok beszolast es csunya tekintetet kell elviselnie annak, aki egy kicsit is kilog a sorbol.
szoval az en velemenyem az, hogy magasrol tenni kell arra, hogy ki mit gondol.
Nem tudom. Engem senki élete nem érdekel annyira, hogy beleszóljak, mit miért csinál.
22 éves vagyok és nagyon tetszik egy 38 éves pasi. És ez akkor is így marad, ha a többiek elítélik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!