Miért akar olyan sok tini meg huszonéves csaj vén 40-50-est magának?
hát én nem akarok ilyen vén csontokkal együtt lenni..
Sosem tudni pontosan, hogy ilyenkor miért vannak idősebb férfiakkal a nők, valaki a pénz miatt, valaki meg szerelemből, valaki teljesen más okból.
Sajnos manapság ritka olyan fiatal férfit találni, aki elég érett egy kapcsolathoz és nem gyerekes.
Egy szó: apakomplexus.
Vagy még egy: anyagi háttér.
Jó, ez kettő volt.
Igazából (gondolom) afféle zsebpénz kiegészítési szándékkal kapják torokra a szottyadt kígyót. A 40-50-es férfiaknak általában biztos hátterük van már, amiből tudják finanszírozni a feleségük mellett fenntartott szexgépet. Ezért jó a kislányoknak, ők ezért adják el a testüket, és ahogy mondod, ez még társadalmi felbolydulást sem von maga után.
Hogy a 40-50-es férfiaknak miért kellenek ők, arra gondolom kevesebben keresik a magyarázatot, vagy elintézik annyival, hogy "mert férfiak"... de ebben a korban szerepet játszik a kapuzárási pánik, hogy "úristen, nem dugtam még elég nővel!", és hogy látják öregedni a testüket, csökken a teljesítőképesség ami fénykorukban megvolt... gondolom neked is megvan a kisportolt fiatalosan öltözködő tizenéves szlenget használó tata profil. Na, róluk van szó.
Egy lánytól azt hallottam magyarázatként, hogy "legalább nem csal meg!"... ja, csak felesége van, meg 2 vele egyidős lánya.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!