Manapság miért nem akar a huszonéves nők többséget gyereket?
Számomra ez azért is rémisztő, mert egyáltalán nem értem az okát. Sokan azt mondják, hogy nem szeretik a gyerekeket. Azért ez elég fura, hisz egykor ők is azok voltak, nameg olyan a gyerek, amilyennek nevelik (most ép és egészséges gyermekekről beszélünk alapesetben).
Az is furcsa, hogy egyikükben sincs semmi anyai ösztön, és ez abban is megmutatkozik, hogy más emberek iránt sem képesek törődést érezni, kifejteni. Egy kapcsolatban sem ezt keresik.
Másrészről úgy veszem észre, hogy számukra igen kényelmetlen a gyermeknevelés gondolata is. Szerintem ez rohadt önző gondolat, mert őket is felnevelte valaki (jobb esetben). Ők pedig kijelentik huszonakárhány évesen, hogy márpedig sohasem akarnak gyereket, teljesen elzárkózva a lehetőségtől.
Én 21 éves férfiként nagyon vágyom egy gyerekre, de persze, amíg még nincs önálló, stabil hátterem, nameg párom, akivel mindez lehetséges lenne, még nem akarok. Az aggasztó csak az, hogy találok-e majd olyan lányt, aki hasonlóan gondolkozik manapság.
Mert mostanában mindegyikük száméra nyűg a gyerekvállalás, sőt néhányan egyfajta kényszerként élik meg, és a feminista gondolatoktól telítődve minél jobban ágálnak ellene.
39-es vagyok.
attól,mert azt mondják nem biztos,hogy amikor már 30 évesek lesznek akkor nem vállalnak gyereket.Én 19 éves koromig úgy voltam,nekem soha nem kell gyerek.De aztán kicsit benőtt a fejem lágya,hogy majd kell persze,de nem most.
Csak vki arra is azt hiszi,hogy nem kell soha.Ha azt mondom nem szeretnék gyereket egyenlőre.
Én 21 leszek. És nagyon szeretnék minél hamarabb gyereket :/ de a tanulmányaim miatt a következő 7 évben erre nem lesz lehetőségem :s
(L)
Az Úr nem azt mondta, hogy sokasodjunk? :D
Szerintem inkább egyfajta önvédelmi reakció, bár nem vagyok a tudományok embere, nem ismerem a jó kifejezéseket, elvileg a patkányok is csak egy ideig szaporodnak, amint túlszaporodtak, apátiába esnek és meghalnak. Ez is egy ilyesfajta reakció lehet az emberi faj részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!