Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen kategóriában itt a gyiken szerintetek hányszor vannak többen a huszonéves (vagy akár 30as) szűz pasik, mint a való életben?
"Van, amelyiknek több fiókja is van, csakhogy egyszerre többször tudja szidni őket."
Azt te csak szeretnéd! Bármilyen hihetetlen is, rengeteg nők által tönkretett férfi van, nincs szükség több regisztrációra...
"Azt te csak szeretnéd! Bármilyen hihetetlen is, rengeteg nők által tönkretett férfi van, nincs szükség több regisztrációra..."
Azt te is csak szeretnéd! A fele meg is érdemli.
A való életben élünk te okos,szóval ugyanannyi van.
Én már nem várok javulást,csak megosztom a saját tapasztalataimat,hogy legalább mások ne essenek ugyanabba a hibába,mint én anno naivan.Még azt hittem mikor fiatalabb voltam,hogy nekem is lehet majd valaha barátnőm,aztán rá kellett jönnöm a valóságra...
Miért nem a nők gondolkoznak el ezen,ha ezek szerint ennyi ilyen van?Akkor lehet,hogy ők is hibásak?De még mennyire...
23/F
egyértelmű szerintem, hogyan értettem a "való életet" :)
nem a nők hibásak a te nyomorodban, egyedül te. nem vagyunk felelősek más emberek sorsáért. rengeteg magnyos nő van ugyanígy, itt sincs értelme a pasikat hibáztatni. a párkeresésbsn idegen emberek kudarcáért nem vagyok felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!