Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem volna titokra miért nem sikeresek a lányoknál az intelligens, diplomás szűz huszonéves-harmincas fiúk?
nyilván több sikered esz, mint mikor hozzájuk se mertél szólni
de örülök hogy erre te is rájöttél
27 F, hasonló cipőben.
Az ivás hülyeség és sosem iszok. Nézzétek, részegen honnan tudjátok utólag, hogy tényleg jó nő volt-e? Mert, hogy rendes nem volt, ha részeg palival kikezdett, az biztos. (Tyű, de előítéletes vagyok, na jó enyhítek, szóval lehetett rendes, de aznap este nem úgy viselkedett, az biztos..).
Én kapok olyan nőktől kosarat, akik mégcsak nem is, na mosndjuk ki igazán szépek. (Más kérdés, hogy nekem sokezer más tulajdonságuk és néhány szép vonásuk miatt tettszenek.) Mindenesetre kikosaraznak és a női büszkeségüknél fogva, még az intelligensek is jó alaposan a porig aláznak. (Jó részük nem is tud róla, hogy amit mond, az megalázó.)
Mostmár eljutottam oda, hogy magamban nevetek rajtuk, udvarias vagyok és kész.
Nekem azt mondták, hogyha majd igazán kellesz egy csajnak, azután nem kell éjjel nappal epekedjél, ahogy a romantikus könyvekben olvastad, hanem éppen ellenkezőleg, le sem fogod tudni rázni magadról a lányt!
(Persze ebből még gázosabb szituk lehetnek, ha nem tettszik a csaj...)
De kövezzetek meg, ha a lányoknak lehet velem szemben (kinek mennyi idő múlva) egy vonal, hogy na ezt a pasast hagyom, akkor nekem is lehet ilyen, vagy nem?
Én inkább ezt utálom, hogy nagyon kevés lány közül "választhatok" és ha nekem nem tettszik egy, akkor a szüleim szemében is rögtön én vagyok a válogatós! Nézzétek meg, számoljátok, én a múltkor hazafelé menet minden 20 és 30 év körüli nőt megnéztem és számoltam, melyik tettszik, melyik nem. 63-at számoltam össze és ebből mindösszesen öt nem tettszett kimondottan.
Viszont a 63-ból legalább 45 olyan, aki szerintem túl szép hozzám, ez van, ezt is ki kell mondani! (Beszélgetni közülük is lehet, barátokat is lehet találni, de most konkrétan a randizásról és az ismerkedésről van szó!)
Maradt 13, aki a realitás!
Ebből legyen a fele foglalt.
Maradt 6,5 nő.
A 6,5 nőből, ha elkezdünk beszélgetni, kb. 1/4-ükkel tudok hosszabb beszélgetébe elegyedni.
Tehát durván 1,6 nővel lehet szó "esetleg" párkapcsolati célú ismerkedésről a 63 közül.
Egyszóval a mennyiség lenne a lényeg, legalább a kezdeti felületesebb ismerkedés terén!
Lehet velem vitatkozni, mert egyáltalán nem biztos, hogy jól gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!