Miert erdeklodik nemely huszoneves srac a harmincas nok irant?
Mert manapság sajnos én magam is kezdem belátni hogy a 30 as nők sokkal érettebbek, komolyabbak. Persze vannak kivételek azért. De én egyszerűen képtelen vagyok ismerkedni a saját korosztályomból. Nagyon sok a buta, komolytalan, lány és én ezt nagyon sajnálom persze vannak azért kivételek, de én sajnos azt kezdem észrevenni hogy inkább az idősebb nőkkel érdemes próbálkozni ha komolyat akar az ember.
Én is próbálkoztam már nálam 1-2 évvel idősebbeknél is, de hagyjuk mi lett belőle kb semmi.
Most egy 28 éves nővel ismerkedek 22 éves létemre, és nagyon értékeli a fáradozásaimat már a randikon is nagyon jól éreztük magunkat, pedig nem vagyok igazán tapasztalt de értékeli a dolgokat, és nagyon látom rá az esélyt hogy lesz köztünk valami, mert jól érezzük magunkat egymás társaságában. Ő is kedves, mosolygós, vidám. Ő is sokat csalódott a férfiakban egyedül él, szülei meghaltak és nagyon magányos is. Mellettem érzi igazán jól magát mert szerinte én a korosztályomhoz képest elég komoly érett gondolkodású vagyok. kinézek 25 évesnek, de úgy gondolkodok mint egy 30 éves. Amit én magamról nem mondanék el, de ő ezt így látja.
Túl sok az éretlen, buta pi.csa, ez a vesztünk... :( Meg kell várni, hogy elvesszenek a legszebb éveink.
23l
30 éves csajok jó korban nőttek még fel, 30 alattiak egyre rosszabb...
30 asok szebbek vagytok, jobb fejek, és ami a fiúknál nagyon lényeges h könnyebb befűzni titeket, ez a tapasztalatom. 22/f
23.53, 4-es
akkor ideje lenne aktivizálni magatokat és bebizonyítani a fiúknak, hogy ti nem olyanok vagytok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!