Jó ötlet egy huszonéves nőnek érzelmek nélkül, akár egyéjszakás kalandban elveszítenie a szüzességét?
Ez embertől függ. Én nem voltam huszonéves csak naiv, és annyira nem volt a srác sem vadidegen, egész egy hete ismertük egymást, mikor megtörtént :D De nem bántam meg. Nem volt egy romantikus történet, nem lett belőle sem nagy szerelem, sem holtomiglan-holtodiglan, azóta se beszéltünk, és kiderült, hogy amúgy barátnője volt, de ezzel együtt sem bántam meg. Tapasztalatnak teljesen jó volt, és remélhetőleg nem életed első szexe lesz a legemlékezetesebb :) Nekem legalábbis azóta annyival de annyival jobb szerelmeskedéseim voltak, olyan orgazmusok, hogy hű, tehát érted... A napokban beszélgettem egy barátommal, és teljesen kiakadtam magamra, amiért nem tudtam felidézni, hogy is hívták a pasit. Ha elég érett vagy fejben, akkor ezt el tudod rendezni magadban felnőtt módjára is.
Romantikus fajta vagyok, de nem hiszek abban, hogy a szüzesség egy ilyen misztikus, "csakazigazinakadhatomoda" dolog lenne. Engem semmiben sem határozott meg. Viszont sajnos ezt kevesen tudják elmondani magukról. Tehát ismét, az, hogy megbánod-e, csakis tőled és a személyiségedtől függ.
22/l
Nem a szüzesség okoz gondot, hanem hogy szexelni akar, már nem bírja:) De nagyon érzelmes típus, azért várt eddig, de mind hiába...
Valószínű több egyéjszakás lenne utána.
Én már eljátszottam a gondolattal, lett is volna nem is egy jelentkező, a szexet is kívánnám... de érzelmek nélkül mikor odajutunk már nem megy. Beállítottságtól függ.
Én próbáltam, nekem nem így nem működik. Hát várok tovább :) 23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!