Fiúk! Van köztetek olyan, aki megállna, ha kiderülne egy egyéjszakás kaland partnerről, hogy még szűz?
Figyelt kérdés
Megismerkednétek valahol, innátok, már majdnem a döntő ponthoz érnétek, amikor a lány benyögné, hogy még szűz. Mit tennétek? Folytatnátok, vagy inkább azt mondanátok neki, hogy várjon arra, aki majd érdemes lesz rá?2014. dec. 7. 20:31
2/11 anonim válasza:
Az ő döntése, hogy szeretné-e, vagy sem. Ha nem akarja, nem folytatom, ha akarja, folytatom.
23/F
3/11 anonim válasza:
Nekem vannak érzéseim és azt mondanám neki, ha nagyon akarja oké,de jobb szerelemből :)
4/11 anonim válasza:
Várjon én legalább is ezt tenném, bár sokat túl és még többen alá értékelik a szüzességet, és függetlenül attól mennyire jól néz ki vagy mennyit ittunk, én gentleman lennék nem hiszem h egy egy-éjszakás kaland az ahol el kellene veszíteni.
f/23
5/11 To7ka válasza:
Talán pont tegnap volt hasonló kérdés. A legtöbben meghívnánk másnap egy korrekt randira:) Ne részegesen legyen már..:/
6/11 anonim válasza:
Hát ez változó lenne, hogy miként reagálnék rá.
Először is, miért akarná egy egyéjszakásban elveszíteni a szüzességét?
Ha tényleg egymásra vagyunk hangolódva akkor folytatnám, de lassabban és nagyon figyelnék rá.
7/11 anonim válasza:
Folytatnám ha ezt után is akarja,de örülnék neki ha elmondja,mert így jobban odafigyelnék,és gyengédebb lennék ,hogy ne legyen kellemetlen számára.
9/11 anonim válasza:
szűz puncit nem megdugni?:D ez milyen kérdés már?:D
10/11 anonim válasza:
23f
én biztos nem hagynám ott. max nem farkalnám ha nem akarná, de így vagy úgy kinyalnám neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!