Szerintem a homoszexualitás betegség, de ettől még elfogadok minden meleget. Ha ezt hozzászólásként leírnám valahol miért lenne 0 %-ban hasznos?
mondom: szerintem teljesen jogos a pedofíliát azért betegségnek nevezni, mert a vágyak célpontja egy fejlődő gyerek, ez elég nagy különbség az összes többi vonzódástól és vágytól. a nekrofilokkal csak az a gáz, hogy a halottal szemben elég nagy tiszteletlenség, a rokonok zokon vehetik, ha egy vadidegen dugja a halott nagyanyjukat...
a lábfétisizmus az szerintem még csak nem is ritka annyira egyébként. :)
még egy dolog: egy hetero- és homoszexuális normális esetben érzelmi kötődésen alapuló kapcsolatban szexel elsősorban, míg egy pedofilról vagy nekrofilról ez nem mondható el.
szerintem szepléosnek lenni ragályos, de attól még elfogadok minden szeplőst.
szerintem kereszténynek lenni pszichológiai abnormalitás, de attól még elfogadok minden keresztényt.
szerintem a nők buták, de attól még elfogadok minden nőt.
szerintem aki szereti a focit, az hülye, de attól még elfogadom a focirajongókat.
na, ezek hogy hangzanak?
Mondjuk én sem értem, hogy akkor a pedofília miért számít betegségnek. Bár az szerintem is egyértelmű, hogy mi a különbség. A "gyakorló" pedofil erőszakot követ el máson, ami büntetendő. Ahogyan egy heteroszexuális/homoszexuális embert is felelősségre vonnak, ha megerőszakol valakit.
Szerintem ezért is kezelik betegségként magát a pedofíliát, hogy megelőzzék magát az erőszakot. Tudtommal a pedofilok már bizonyos országokban járhatnak ilyen hormonkezelésre, sőt, műtéti úton is segíthetnek rajtuk. Már aki akarja. Tehát, hogy többé ne kívánják a szexet. Remélem érthető.
Azért lenne a válaszod 0%-ban hasznos, mert ezzel megsértesz másokat. Itt pedig a pontozás érzelmi alapon működik. Azt hiszen, ezt nem nehéz felfogni.
Egyébként a már említett Turing is "csak" betegnek volt tutilálva és tönkretették az életét. Ez pedig úgy hiszem, nem kóser, mert nem szolgált rá. Tehát joggal van kiharcolva ez.
Lehet te nem rugdosnál meg egy "beteg" embert, de más megteszi helyetted. Az emberek mindig keresik, hogy kinn vezessék le a feszültséget.
*hiszem, titulálva, stb.
Már késő van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!