Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintem a homoszexualitás...

Szerintem a homoszexualitás betegség, de ettől még elfogadok minden meleget. Ha ezt hozzászólásként leírnám valahol miért lenne 0 %-ban hasznos?

Figyelt kérdés
Miért zavarja a melegeket ha így gondolom? Nekem is sok betegségem van, mentális és testi is mégsem érzem sértésnek ha valaki szerint nem normális.

2014. aug. 2. 13:10
 81/99 A kérdező kommentje:
Én lábfetisiszta vagyok :D és igazából nem tartom betegségnek a homoszexualitást, meg a podifíliát sem. De azt betegségnek nevezik a homoszexualitást meg nem peidg kb ugynan az mindkettő... ahogy mondod mint ha kanpékkal szexelne de azzal is gondok vannak azért attól még hogy lesza*om, a nekrofilok meg mégannyira sem zavarnak senkit szerintem, de az is betegség. Ha meg azt mondom egy melegre, hogy beteg kb megköveznek...
2014. aug. 3. 22:06
 82/99 anonim ***** válasza:
77%

mondom: szerintem teljesen jogos a pedofíliát azért betegségnek nevezni, mert a vágyak célpontja egy fejlődő gyerek, ez elég nagy különbség az összes többi vonzódástól és vágytól. a nekrofilokkal csak az a gáz, hogy a halottal szemben elég nagy tiszteletlenség, a rokonok zokon vehetik, ha egy vadidegen dugja a halott nagyanyjukat...

a lábfétisizmus az szerintem még csak nem is ritka annyira egyébként. :)

még egy dolog: egy hetero- és homoszexuális normális esetben érzelmi kötődésen alapuló kapcsolatban szexel elsősorban, míg egy pedofilról vagy nekrofilról ez nem mondható el.

2014. aug. 3. 22:11
 83/99 anonim ***** válasza:
86%

szerintem szepléosnek lenni ragályos, de attól még elfogadok minden szeplőst.

szerintem kereszténynek lenni pszichológiai abnormalitás, de attól még elfogadok minden keresztényt.

szerintem a nők buták, de attól még elfogadok minden nőt.

szerintem aki szereti a focit, az hülye, de attól még elfogadom a focirajongókat.

na, ezek hogy hangzanak?

2014. aug. 3. 22:44
 84/99 A kérdező kommentje:
valaki tehetne .ot a végére mert az utolsó komment szerintem nem válaszol meg mindent.. oké, hogy lehet itt hasonlatokkal p*csölni de attól még mindig kb ugyan annyira beteg egy pedo mint egy homo szóval akkor most mi a különbség? igen attól még beteg hogy nincs vele bajom, a mosgássérülteket sem rugdosom fejbe
2014. aug. 5. 22:52
 85/99 anonim ***** válasza:
59%
Nincs mivel pontot tenni a végére. Ugyanazt ismételgeted, függetlenül attól, hogy hány oldalról járjuk körbe a kérdést. Igen, mind eltér az átlagtól, de a pedofília megélése társadalmi és egyéni károkat okoz, az elfojtása meg nyilván nem könnyű az illetőnek, tehát mondhatjuk azt, hogy nem egy lelkileg egészséges állapot.
2014. aug. 5. 23:22
 86/99 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én sem értem, hogy akkor a pedofília miért számít betegségnek. Bár az szerintem is egyértelmű, hogy mi a különbség. A "gyakorló" pedofil erőszakot követ el máson, ami büntetendő. Ahogyan egy heteroszexuális/homoszexuális embert is felelősségre vonnak, ha megerőszakol valakit.

Szerintem ezért is kezelik betegségként magát a pedofíliát, hogy megelőzzék magát az erőszakot. Tudtommal a pedofilok már bizonyos országokban járhatnak ilyen hormonkezelésre, sőt, műtéti úton is segíthetnek rajtuk. Már aki akarja. Tehát, hogy többé ne kívánják a szexet. Remélem érthető.

Azért lenne a válaszod 0%-ban hasznos, mert ezzel megsértesz másokat. Itt pedig a pontozás érzelmi alapon működik. Azt hiszen, ezt nem nehéz felfogni.

Egyébként a már említett Turing is "csak" betegnek volt tutilálva és tönkretették az életét. Ez pedig úgy hiszem, nem kóser, mert nem szolgált rá. Tehát joggal van kiharcolva ez.

Lehet te nem rugdosnál meg egy "beteg" embert, de más megteszi helyetted. Az emberek mindig keresik, hogy kinn vezessék le a feszültséget.

2014. aug. 6. 01:54
 87/99 anonim ***** válasza:

*hiszem, titulálva, stb.

Már késő van. :D

2014. aug. 6. 01:55
 88/99 anonim ***** válasza:
aki nem tudja, hogy a pedofília miért bűncselekmény, a homoszexualitás meg miért nem, az adjon magának pár pofont és merüljön el a gondolataiban.
2014. aug. 6. 10:36
 89/99 A kérdező kommentje:
Ezt senki sem mondta, miért írsz ilyet? Ja meg a másik véglete igazából a kérdésemnek: miért pontozáák szét egymást a homoszexuálisok, biszexek itt, bárki aki kicsit hajlott az én véleményemre nem volt kb 50 % felett pedig sokan kultúráltabbak voltak pár másik oldalon levőnél. Ha ti melegek azt akarjátok, hogy ne kezeljünk titeket másképp akkor ti miért kezelitek magatokat másként?
2014. aug. 8. 22:34
 90/99 anonim ***** válasza:
te honnan tudod, hogy ki pontoz le kit, és miért?
2014. aug. 8. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!