Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintem a homoszexualitás...

Szerintem a homoszexualitás betegség, de ettől még elfogadok minden meleget. Ha ezt hozzászólásként leírnám valahol miért lenne 0 %-ban hasznos?

Figyelt kérdés
Miért zavarja a melegeket ha így gondolom? Nekem is sok betegségem van, mentális és testi is mégsem érzem sértésnek ha valaki szerint nem normális.

2014. aug. 2. 13:10
 21/99 anonim ***** válasza:
100%

tévhitek(ezek közül egyik sem igaz):

1.a homoszexualitás mentális betegség

2.a homoszexualitás genetikai betegség

3.az emberek és az állatok többsége csak szaporodásból szexel

4.a homoszexualitás nem fordul elő a természetben

5.a nemi identitás döntés kérdése

2014. aug. 2. 15:32
 22/99 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, az eredendő tévedésed abban áll, hogy elképzelésed szerint egy populáció minden egyedének részt kell vennie a faj fenntartásában, ami teljes mértékben megalapozatlan. Az állatvilágban bőven találsz az ellenkezőjére példát. Az emberiség meg pláne túljutott azon, hogy fennmaradásunkat csak a szaporodásra alapozzuk.

Talán Teréz anya is beteg volt, mert ahelyett, hogy szült volna egy szakajtó gyereket, árvákat mentett meg és kórházakat épített? Talán előbbre lenne az emberiség, ha otthon marad Albániában családanyának?

Vagy ha már mindenáron a homoszexualitásra akarod kihegyezni az amúgy teljesen opcionális szaporodás kérdését, ott van Alan Turing, aki a második világháború idején gyerekcsinálás helyett megfejtette a németek Enigma kódját, ezzel valószínűleg jócskán meggyorsítva a harcok befejeződését az európai hadszíntéren, emberek ezreinek, ha nem millióinak életét megmentve (a frontokon, a lágerekben, a kizsigerelt hátországokban). Nem mellesleg jelentős szerepe volt az informatika történelmében is. Szerinted helyes, hogy mindezek után derékba törték a karrierjét, kényszergyógykezelésre ítélték "betegsége" miatt?

Ja igen, a homoszexualitás nem "gyógyítható", de azért egyesek mégis megpróbálják... az ilyesfajta kísérletezéseknek eredménye a nem ritkán kiskorú "páciensekbe" belesulykolt szégyenérzet, öngyűlölet, akár öngyilkosságba is torkolló depresszió. Kalifornia állam pár éve törvényben tiltotta be az ilyesfajta sarlatánságot.

Kíváncsi vagyok, szerinted milyen veszélyek leselkednek a meleg párok által nevelt gyermekekre. Az, hogy a te hozzáállásod milyen veszélyt jelent a meleg (-nek hitt) gyermekekre, az imént részleteztem.

2014. aug. 2. 16:08
 23/99 A kérdező kommentje:

Attól még hogy valaki homoszexuális benne van a fajfenntartási ösztön és én sem akarok még gyereket de az hogy magömlésem van és ez orgazmussal jár (általában) a miatt fejlődött ki, hogy kedvem legyen fenntartani az emberiséget még akkor is ha én mint személy nem akarok gyereket. Nem mondtam azt sem, hogy élj, csinálj gyereket és halj meg, de az ösztöneid ezt sugallják.. Ettől még ember vagy és lehetnek emberi céljaid, erkölcseid nem vagy állat... rajtad áll gondolom nem teszed ezt de ha egy szigeten nőttél volna fel, nem tanulsz meg beszélni, gondolkodni stb. ennyit tennél te is.

"A betegség az élő szervezet életfolyamatainak abnormális állapota, az egészség ellentéte, a szervezet egyensúlyának felborulása." "A betegség akadályozza az ember mindennapos tevékenységét és társas életben való részvételét." ezek nem az én szavaim nem én írtam őket nekem írták ide kommentbe nem? Az hogy vonzódik egy nő iránt egy férfi szerintem elég lényeges a fajfenntartás szempontjából, attól még, hogy van aki kényszerből is megcsinálja én nem akartam kényszeríteni senkit de a te logikád szerint kéne 22. hozzászóló. Semmi bajom a homoszexuálisokkal mégegyszer megjegyzem de egy gyereknek anyukára van szüksége meg apukára és egy férfi sohasem lesz anyuka akármennyire is hiszi ezt sajnálom de ha ezt nem érti meg magában önző ahhoz, hogy csak belegondoljon az anyaságba így egy nő sem lesz férfi. Nem tudom mit pedáloztál a gyógyítással kapcsolatban, engem sem kötött le egy meleg és ujjazta meg a prosztatámat én sem lovagolnék meg egy meleget sem csak azért mert férfi létére a fiúkhoz vonzódik, de akkor követem a példádat és azt mondom hogy szép napunk van! Még egyszer kihangsúlyoznám, hogy nem gondoltam a melegek deportálásra vagy a holdra telepítésére én is lehetnék az. Ja és ha nőkön keresztül öröklődik akkor, hogyan ha lényegében csak döntés kérdése a nemi orientáció? :D Előbb utóbb meg úgy is lehet gyereke minden melegnek. A meddőség pedig mélyen érint engem, de betegségek okozzák.

2014. aug. 2. 17:17
 24/99 anonim ***** válasza:
100%

17:17 Honnan tudod, egy másik embernek mit sugallnak az ösztönei? Még1x elmondom: sehol sincs előírva, hogy MINDENKINEK szükséges szaporodnia. Az, hogy mit csinálnék, ha egy szigeten nőttem volna fel, csupán egy spekuláció részedről. A "Kék lagúna" nem dokumentumfilm.

Ugyanúgy spekuláció részedről, hogy egy gyermeknek mire van szüksége... ezen az alapon az egyedülállóknak is megtilthatnánk a gyereknevelést, hiszen ott sincs meg anyuci+apuci, és az állami gondozást is megszüntethetnénk, hiszen ott sem képesek az általad ideálisnak tekintett családmodellt biztosítani... csak akkor ki gondoskodna a különnemű szülők nélkül maradt gyermekekről? A monogám, 18+ évig stabil heteroszexuális kapcsolat közel sem olyan általános, mint azt elképzeled.

2014. aug. 2. 17:38
 25/99 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs olyan ember aki nem tud lélegezni, nem tud enni, nem akar szaporodni és ha a torkához fognál egy kést nyugodtan maradna (nyilván ha nem ismeri a kést nem fél) de ha valaki nem félti az életét vagy pedig őszintén nem is gondol a fajfenntartásra annak valami baja van. Ez engem nem zavar de nem normális. Ami nem normális az nem kiírtandó nem tudom miért akarja mindenki megölni a mozgássérülteket ma de én azt sem bántom aki beteg vagy csak más. (de attól még az)
2014. aug. 2. 17:52
 26/99 A kérdező kommentje:
Jó annak a gyereknek akit egyedül nevel fel valaki? Vagy szerinted egyedül csinálta magának az özvegy anyuka? Vagy aki elvált és rajta maradt a gyerek az eleve egyedül akarta nevelni a gyereket?
2014. aug. 2. 17:55
 27/99 anonim ***** válasza:
100%
17:52 Szerintem meg ez egy elmaradott, primitív, az emberiséget ösztönlények szintjére degradáló hozzáállás, és bizony le fogom szavazni, ahányszor csak látom.
2014. aug. 2. 18:00
 28/99 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annak a gyereknek jó, akit szerető otthonban, érzelmi és egzisztenciális biztonságban nevelnek fel, és a gondviselők száma csak annyiban számít, hogy ketten könnyebben biztosítják ezt, mint egyvalaki (bár hozzátenném, ez sem garancia semmire), és a gondviselők nemét nem találom életbevágóan fontosnak.
2014. aug. 2. 18:04
 29/99 A kérdező kommentje:
Te is leszúrnál ha közéd meg a kajád közé állnék egy megfelelő pillanatban. Ha legbelül nem az ösztönök irányítanának éhenhaltál volna már rég vagy pedig beleőrültél volna abba, hogy egy ilyen világban élsz :)
2014. aug. 2. 18:07
 30/99 A kérdező kommentje:
Van egy barátom akinek meghalt az apukája és attól még hogy közel áll az anyukájához aki biztosítja az életkörülményeit és hát egymásra vannak utalva jó ideje nincs apja. NINCS APJA. NINCS APJA, hogy megértsd a dolog súlyát. Szerintem nem véletlen, hogy két ember kell egy gyerekhez. Van ugye anyuka és apuka. Mikor két azonos nemű gyereket nevel felosztják ezt egymás között. Nem véletlenül, hanem mert a gyereknek kell egy anyuka és egy apuka. Kell nem csak kaja kell neki meg h szeressék, az is kell, hogy lebasszák, meg hogy megöleljék máskülönben sorozatgyilkos lesz vagy pedig antiszociális ember. Én személy szerint nem szeretem jobban egyiket sem a másiknál de a társadalom kíméletlen velük. A barátomnak meg szüksége van egy apukára annak ellenére, hogy nincs neki.
2014. aug. 2. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!