Szerintem a homoszexualitás betegség, de ettől még elfogadok minden meleget. Ha ezt hozzászólásként leírnám valahol miért lenne 0 %-ban hasznos?
"Régen, meg azt gondolták, hogy a feketéknek nincs lelkük...az is ekkora baromság volt."
Húú miről maradtam le! Be lett bizonyítva a lélek létezése!
"és nem akarnak gyereket nevelni, vagy a házasság eszméjét bemocskolni addig semmi bajom velük."
Teljesen meddő vita, mert középkori, ezerszer túlhaladott dolgokat tartotok helyesnek. Szerencsre, hogy van egy orbán király, aki mindenki jogait lezúzza és nem kell félnetek ilyesmitől. Csak nehogy a gyereket is meleg legyen...majd mond a szemébe, hogy nem nevelhetsz gyereket, mert csak.
"Teljesen meddő vita, mert középkori, ezerszer túlhaladott dolgokat tartotok helyesnek."
Az, hogy mi a középkori társadalmilag túlhaladott dolog, az egy teljesen szubjektív vélemény. A magyar társadalom nagyobb része, úgy tűnik nem ért egyet a liberalizmussal, a legnagyobb magyar párt konzervatív, a második legnagyobb szélsőjobbos. Ennyit erről. Tehát az emberek jelentős része hozzám hasonló véleményen van, de ha megnézzük, hogy mondjuk Kínában vagy Indiában, ahol a Föld népességének jelentős része él milyen törvények és nézetek vannak ilyen téren, akkor azt hiszem, kijelenthetjük, hogy ez a középkori duma erősen libsi csúsztatás. És ha lesz egy gyerekem nyugodt lelkiismerettel fogom a szemébe mondani, hogy nincs joga ahhoz, hogy megfosszon valakit attól, hogy édesanyja és édesapja, igazi családja legyen, és ahhoz sincs joga, hogy stigmatizálja a gyereket, ha már ő maga magán viseli a bélyeget.
Szerintem sincs joguk, ahhoz, hogy örökbe fogadjanak egy gyereket. A gyermeknek szüksége van édesanyára. Semmi szükség, hogy egy eleve sérült közegbe kerüljön be.
De szerintem fogjuk rövidre: a melegnek fáj, hogy soha nem fogjuk őket őszintén, a lelkünk mélyén is elfogadni, és nem értik, hogy nekünk miért nem megy.
Betegségnek tituláljuk, de attól még nem fogjuk őket megakadályozni, hogy csinálják ezt. Nem kötünk beléjük az utcán. Közvetlen fizikai hatása nincs a dolognak, max. itt a neten kapják az ívet.
"De szerintem fogjuk rövidre: a melegnek fáj, hogy soha nem fogjuk őket őszintén, a lelkünk mélyén is elfogadni, és nem értik, hogy nekünk miért nem megy. "
Csak hogy valamit tisztázzunk nagyon világosan. Konkrétan telibeszarom, hogy általam ismeretlen emberek mit gondolnak rólam, vagy a melegekről általában. Természetesen úgy általában próbálok némi vitát folytatni a totális emberi hülyeség ellen, de hát ez egy meddő harc, és nincs igazán értelme. Szerencsére van egy csomó BARÁTOM, kollégám és ismerősöm, akit rohadtul nem a szexuális orientációm érdekel elsősorban, és a lelkük mélyén is olyannak fogadnak el, amilyen vagyok. És nekem ez számít, nem a te véleményed.
"Épp azért írtam ki, hogy érveket halljak."
Amíg egyesek több évtizedes kutatómunkát egyszerű "politikai játéknak" tekintenek, és azt hiszik, hogy kizárólag polkorrektségen múlik, hogy mit tekint a tudomány betegségnek, addig itt nehéz érvelni. Nyilván nem várod tőlem, hogy bemutassak egy rakás kutatást a témáról, hiszen magad is utánajárhatsz, ha érdekel. Elmondhatom, hogy a kék szem NEM anomália, és pont annyira anomália melegnek lenni. Leírhatom azt is, hogy az ember szexualitása egy összetett kérdés, és mostanra elsősorban nem a szaporodásról szól. Elmondhatom azt is, hogy vannak elméletek arról, hogy a homoszexuális példányok egy populációban segíthetik a fajfenntartást, máshogy is, nem csak azzal, hogy saját utódokat hoznak létre. Nyilván vitatkozhatnánk a "normális", a "betegség" és hasonló fogalmakról, csak az egész teljesen értelmetlen, mert azok, akik nem akarják elfogadni, hogy a homoszexualitás pont olyan normális, mint a kék szem, azok úgysem fogják elfogadni. Kb. 12-13 éve vitázom internetes fórumokon és blogokon, és érvelek, keresek tudományos eredményeket, hogy az állításaimat alátámasszam. Ez alatt az idő alatt nagyon kevesen volták, akik le merték volna írni azt, hogy "hmm, eddig ezt és ezt gondoltam a b**ikról, de most hogy ezeket így összegyűjtötted, elgondolkodom a kérdésen, lehet, hogy nem volt igazam." Volt ilyen egy pár, de csak azok, akik valóban nyitottak voltak a kérdés tárgyalásásra, és nem volt kialakult szilárd véleményük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!