Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintem a homoszexualitás...

Szerintem a homoszexualitás betegség, de ettől még elfogadok minden meleget. Ha ezt hozzászólásként leírnám valahol miért lenne 0 %-ban hasznos?

Figyelt kérdés
Miért zavarja a melegeket ha így gondolom? Nekem is sok betegségem van, mentális és testi is mégsem érzem sértésnek ha valaki szerint nem normális.

2014. aug. 2. 13:10
 71/99 A kérdező kommentje:
Szóval nincs különbség. Köszönöm. Igazából a heterok és a pedok között sincs eltérés ahogyan a homoszexuálisokon sincs, hacsak nem agyi. Ezzel megindokolhattad volna de te egy id*óta vagy aki ha valamire nem tud válaszolni továbbáll.
2014. aug. 3. 21:37
 72/99 anonim ***** válasza:
Nem erről van szó. Csak éppen mint írtam, már belefáradtam. Tele a világ hülyékkel, nem az én dolgom, mindegyiket meggyőzni. És ha egyszer szubjektív véleményt kérsz, akkor utána nekem ne gyere genetikával, mert csak felbosszantasz. Vagy tudományos, objektív irányból közelítjük a kérdést, vagy a véleményemet kérdezed. Úgyhogy ne keverd a kettőt, mert az egyértelmű trollkodás. Ennyi, ezért nem válaszoltam.
2014. aug. 3. 21:40
 73/99 A kérdező kommentje:
Azt akaorm tudni, hogy a pedofil mitől beteg akkor, ha egy homoszexuális nem? Meg lehetne ezt genetikával, vagy egyáltalán objektívan magyarázni? Ezt mindenki magában dönti el csak te ugye mindent tudtál gondoltam megmagyarázod nekem .
2014. aug. 3. 21:44
 74/99 A kérdező kommentje:
Bízz bennem meg tudlak érteni nem kell sok hozzá, nem vagyok és fa*z csak mert gondolkodok bár ezt ma több meleg mondta mióta próbálok megérteni pár dolgot.
2014. aug. 3. 21:46
 75/99 anonim ***** válasza:
100%
megmagyaráztam. Az orvosi/pszichológiai álláspont is az, hogy azért betegség, mert árt valakinek. Nem elég ok?
2014. aug. 3. 21:47
 76/99 A kérdező kommentje:
Nem árt senkinek, ha nem erőszakol meg senkit. Olyan pedofil is van biztos. Attól még beteg vagy nem?
2014. aug. 3. 21:48
 77/99 anonim ***** válasza:
de akkor is árt. Nem érted? Egy gyerek nem tud önálló akaratból belemenni egy szexuális aktusba, és abszolút nem áll rá készen sem testileg, sem lelkileg. Mindenképp lelki károkat okoz a gyereknek. És mint írtam, a benne okozott lelki károk társadalmi károkat jelentenek - hiszen nehéz felnőttkora lesz, esetleg pszichiátriai vagy pszichológiai kezelésre lesz szüksége, vagy nagyon nehezen alakít majd ki párkapcsolatot stb.
2014. aug. 3. 21:51
 78/99 A kérdező kommentje:
Téged miért bánt, ha valaki gondol valamit de aztán mégsem teszi meg mert tövényellenes? Az kit zavar? HA nem erőszakol meg senkit, nem él szexuális életet kisgyerekekkel akkor nem árt senkinek, de attól még betegnek tartjuk.
2014. aug. 3. 21:54
 79/99 anonim ***** válasza:
Ha nem árt senkinek, akkor én nem tudom róla, hogy pedofil lenne - ergo betegnek sem tartanám. De a válasz egyébként akkor is ugyanaz: olyanok iránt érez szexuális vágyat, akiknek ártana, ha a vágyait megélné. Engem pl. nem zavar, ha valaki mondjuk kanapékkal vagy székekkel akar szexuális életet érni, mert a kanapénak tökmindegy, az illetőnek jó, ha ő így érzi jól magát, akkor tőlem annyi kanapét tart otthon szeretőnek, amennyit csak szeretne...
2014. aug. 3. 21:59
 80/99 anonim ***** válasza:
100%
Mondok másik példát: vannak olyanok, akik mindenféle fura fétisekért rajonganak. Betegek? Szerintem nem, csak nekem furák, de igazán nem zavar, tőlem lehugyozhatják egymást, vagy korbáccsal verhetik a másikat, amíg ez nekik jó, addig nekem nincs gondom vele, és betegnek sem tartom, ha ők jól érzik magukat így a bőrükben.
2014. aug. 3. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!