Szerintem a homoszexualitás betegség, de ettől még elfogadok minden meleget. Ha ezt hozzászólásként leírnám valahol miért lenne 0 %-ban hasznos?
miért szubjektív véleményekre vagy kíváncsi, amikor sokan kutatják a témát?
De tessék, bár mint írtam fentebb, nagyon unom a hozzád hasonlókat:
1) melegek: két egyenrangú fél kölcsönös beleegyezésén alapuló szexuális kapcsolat. pedofiloknál ez nincs meg, egy felnőtt-gyerek viszonylatban ugyanez nincs meg. És visszakérdezek: a pedofilok többsége ellenkező nemű gyerekekkel csinálnak ezt-azt, akkor ők ugyanolyanok, mint te? különböznek a heteróktól?
2) örökbefogadás: van már rá elég sok példa, kutatás, tapasztalat...ezek alapján nem szenvednek nagyon lelki megrázkódtatást a meleg családban felnövő gyerekek, mint egy heteró családban felnövő kölök.
És visszakérdezek: a pedofilok többsége ellenkező nemű gyerekekkel csinálnak ezt-azt, akkor ők ugyanolyanok, mint te? különböznek a heteróktól?
Senkit sem érdekel, hogy milyen neművel cisnálja csak, hogy kiskorúval. Vagy valakit érdekel?
Ha egy kiskorú beleegyezne attól még pedofília lenne. Szóval a kérdésre semmilyen választ nem adtál.
"Szóval a kérdésre semmilyen választ nem adtál."
Mi a hasonlóság aközött, hogy egy másik férfival fekszem le, vagy megerőszakolok egy kislányt? ezt nem értem. és én bizonygassam, hogy miben különbözik?
Nem a kisláyn szemszögéből akartam megtudni. Azt hittem ez nyilvánvaló de úgy tánik nem lehetett kihagyni, olyan muris volt jól beégettél ^^
Azt akaorm tudni, hogy a pedofil mitől beteg akkor, ha egy homoszexuális nem? Mi az a gén vagy az a pszhichológiai megállapítás miszerint ő egy beteg és egy homoszexuális nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!