Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintem a homoszexualitás...

Szerintem a homoszexualitás betegség, de ettől még elfogadok minden meleget. Ha ezt hozzászólásként leírnám valahol miért lenne 0 %-ban hasznos?

Figyelt kérdés
Miért zavarja a melegeket ha így gondolom? Nekem is sok betegségem van, mentális és testi is mégsem érzem sértésnek ha valaki szerint nem normális.

2014. aug. 2. 13:10
 61/99 A kérdező kommentje:
Azt hittem erre van a honlap, én egy homoszexuális szubjektív véleményére lennék kíváncsi.
2014. aug. 3. 21:04
 62/99 anonim ***** válasza:
100%

miért szubjektív véleményekre vagy kíváncsi, amikor sokan kutatják a témát?

De tessék, bár mint írtam fentebb, nagyon unom a hozzád hasonlókat:

1) melegek: két egyenrangú fél kölcsönös beleegyezésén alapuló szexuális kapcsolat. pedofiloknál ez nincs meg, egy felnőtt-gyerek viszonylatban ugyanez nincs meg. És visszakérdezek: a pedofilok többsége ellenkező nemű gyerekekkel csinálnak ezt-azt, akkor ők ugyanolyanok, mint te? különböznek a heteróktól?

2) örökbefogadás: van már rá elég sok példa, kutatás, tapasztalat...ezek alapján nem szenvednek nagyon lelki megrázkódtatást a meleg családban felnövő gyerekek, mint egy heteró családban felnövő kölök.

2014. aug. 3. 21:08
 63/99 A kérdező kommentje:
Mert ha nagyon érdekelne az objektív akkor utánanéznék máshol.
2014. aug. 3. 21:13
 64/99 anonim ***** válasza:
100%
ok. leírtam a szubjektívat. segített?
2014. aug. 3. 21:15
 65/99 A kérdező kommentje:

És visszakérdezek: a pedofilok többsége ellenkező nemű gyerekekkel csinálnak ezt-azt, akkor ők ugyanolyanok, mint te? különböznek a heteróktól?

Senkit sem érdekel, hogy milyen neművel cisnálja csak, hogy kiskorúval. Vagy valakit érdekel?

Ha egy kiskorú beleegyezne attól még pedofília lenne. Szóval a kérdésre semmilyen választ nem adtál.

2014. aug. 3. 21:15
 66/99 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval a kérdésre semmilyen választ nem adtál."

Mi a hasonlóság aközött, hogy egy másik férfival fekszem le, vagy megerőszakolok egy kislányt? ezt nem értem. és én bizonygassam, hogy miben különbözik?

2014. aug. 3. 21:17
 67/99 A kérdező kommentje:
Mi különbésg van a között, hogy valaki egy kisláényra orientálódik szexuálisan vagy a saját nemére? Mindkettő rendellenes (szerintem) (Nem, nem azt mondtam, hogy haljon meg minden meleg (még azt sem, hogy ezt nem tűröm el (még azt sem, hogy ez zavarna csak nem tudom, hogy miért ne lenne rendellenesség)))
2014. aug. 3. 21:20
 68/99 anonim ***** válasza:
Aprócska, hangyányi különbség, hogy az egyik senkinek a világon nem okoz semmilyen kárt vagy rosszat. Ha két fiú lefekszik egymással, annak társadalmilag semmi negatív hatása nincs. Ha egymást szerető párt alkotnak, az inkább pozitív hatás társadalmilag. Ha valaki egy gyerekkel szexel, az tönkreteszi a gyerek lelki fejlődését, komoly traumát okoz, ezzel a gyereknek is okoz kárt, és a társadalomnak is.
2014. aug. 3. 21:25
 69/99 A kérdező kommentje:

Nem a kisláyn szemszögéből akartam megtudni. Azt hittem ez nyilvánvaló de úgy tánik nem lehetett kihagyni, olyan muris volt jól beégettél ^^

Azt akaorm tudni, hogy a pedofil mitől beteg akkor, ha egy homoszexuális nem? Mi az a gén vagy az a pszhichológiai megállapítás miszerint ő egy beteg és egy homoszexuális nem?

2014. aug. 3. 21:30
 70/99 anonim ***** válasza:
100%
Most a szubjektív véleményemre vagy kíváncsi vagy orvostudományi kutatásaim eredményeire? na, én tényleg unom a hozzád hasonló ostoba f&szarcokat, úgyhogy csá.
2014. aug. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!