Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintem a homoszexualitás...

Szerintem a homoszexualitás betegség, de ettől még elfogadok minden meleget. Ha ezt hozzászólásként leírnám valahol miért lenne 0 %-ban hasznos?

Figyelt kérdés
Miért zavarja a melegeket ha így gondolom? Nekem is sok betegségem van, mentális és testi is mégsem érzem sértésnek ha valaki szerint nem normális.

2014. aug. 2. 13:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 A kérdező kommentje:
Ez sem ide vág.. Ha kiírnámk egy kérdés alá, hogy: "Meleg vagyok" lenne rajt min 80 % de ha azt írnám: "Hetero vagyok" nem lenne 40% nyílván nem az pontozná fel a Meleg vagoyk vallomást aki szerint betegség
2014. aug. 8. 22:43
 92/99 anonim ***** válasza:
ez fordítva is igaz. van egy rakás kérdés, ahol meg azok vannak lepontozva, akik melegek, vagy akik normálisnak tartják a melegeket.
2014. aug. 8. 22:48
 93/99 A kérdező kommentje:
Méghogy én mondom mindig ugyna azt, meg cska az igazamat bizonygatom xd azért százalék alapján mégis mindenhol meglátni ki kinek a pártján áll :D
2014. aug. 8. 22:55
 94/99 anonim ***** válasza:
ezt most nem értem. ráadásul itt viszonylag kulturált társalgás folyt a téma érzékenységéhez képest.
2014. aug. 8. 22:58
 95/99 A kérdező kommentje:
te am nagy szekértője lehetsz a témának már az elejétől fogva benne vagy a dologban xd
2014. aug. 8. 22:59
 96/99 A kérdező kommentje:
Egyébként én is meg vagyok vele elégedve, csak akinek már sok volt a meleg olelés az rögötn lepontozott minden értelmes, nem homoszexuálisokat támogató hozzászólást, így majd legközelebb kevsébé akarnak hozzátenni valamit a vitákhoz vagy keveset hitelt adunk majd a szavuknak :/
2014. aug. 8. 23:01
 97/99 anonim ***** válasza:
én alapból utálom ezt az egész le- és felpontozósdit, de hát mit csináljak? :D
2014. aug. 8. 23:02
 98/99 anonim ***** válasza:

A nagy természetesség ott megbukott,hogy az ember szaporodásra lenne elvileg kódolva.Mindenkivel szexelnie kellene,elvileg:D

Na,de az ember kitalált a párkapcsolatot és a monogámiát,ami a természettel ellentétes ugyebár.

Amibe a melegek sem férnek bele.

Az,hogy az ember kitalál olyan dolgokat,hogy család,társadalom stb,attól még csak mindenki 1-1 biológiai képlet.Nem több.

Ha kiskorodban elválasztanak a szüleidtől nem fogod megtalálni őket ösztön alapján:d

Kérdező,te eleve nem vagy tisztában a betegség fogalmával.Itt kezdődik a baj.

A zsírmirigyek a farkadon nem számítanak betegségnek,hanem egy élettani állapot.Van akiknél kialakul,van akiknél nem.

Most attól,hogy lehet az emberek 70%-ánk nincs olyan afarkán csak annyit jelent,hogy nem olyan gyakori.Semmi többet,attól még nem számít betegesnek,mert nincs hatással az egészségre.

A szaporodásban pedig nem kell mindenkinek részt vennie.Vannak olyanok,akik nem is szeretik a szexet,lehet te betegségnek gondolod,de attól még nem az.

Betegségnek az nevezhető,ha az adott egyed életére káros hatással van,veszélyezteti a fizikai létét.

Az ember pedig fejlettebb annál,hogy pusztán ösztönlény legyen.

Minden egyed elsősorban ÖNZŐ.Ez teszi életképessé!!!

Ettől nem hal ki,mert van benne életösztön.Ami nem egyenlő a szaporodási ösztönnel.

Tehát a saját vágyai kielégítésére törekszik.

Az a betegség,amikor valaki nem szeretne gyereket,de ráerőltetik és akarata ellenére gyereke lesz.

Depressziós lesz,ami idővel a fizikai állapotára is kihat és szó szerint megbetegszik a teste,mert nem élhet a vágyai szerint.

Amúgy meg,attól,hogy valaki meleg még nem nemzőképtelen:D

Tehát ha akar gyereket tudja,hogyan kell megcsinálnia.

Aszexuális úton is létre lehet hozni egy gyereket.

A természet tudatosan hozza létre az ilyen egyedeket,hogy ne szaporodjon el a faj.Ha mindenki heteró lenne és szaporodna,annak csak az lenne a vége,hogy folyton jönnének háborúk és ölnénk egymást az életben maradásért.Ami szerintem sokkal betegesebb.

Ha mindenki szaporodott volna a világ sehová nem fejlődött volna,nem lettek volna orvosok,tudósok és egy gagyibb vírus már kipusztított volna minket.

2014. szept. 8. 05:14
 99/99 anonim ***** válasza:

Az emberi butaság és önzés fogja egyszer elpusztítani a Földet:D

Nem a gyenge szaporodási ráta,ettől nem kell félned:D

2014. szept. 8. 05:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!