Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintem a homoszexualitás...

Szerintem a homoszexualitás betegség, de ettől még elfogadok minden meleget. Ha ezt hozzászólásként leírnám valahol miért lenne 0 %-ban hasznos?

Figyelt kérdés
Miért zavarja a melegeket ha így gondolom? Nekem is sok betegségem van, mentális és testi is mégsem érzem sértésnek ha valaki szerint nem normális.

2014. aug. 2. 13:10
 11/99 A kérdező kommentje:
Igaz én meg csak buta vagyok bocsi érte. A Betegség meg tényleg rossz szó mert engem nem hátráltatsz abban ha meleg vagy, ha nem ragaszkodnék a hosszú távú kapcsolataimhoz az is lehet, hogy valamiylen formában kipróbálnám és még profitálnék is belőle. Csak attól még úgy gondolom valami elváltozás, lehetséges, hogy az evolúció szándékosan alakítja így ki tudja talán túl sok gén keveredéséből lesz, hogy megállítsa a szaporodást. Én egy ujjal nem bántanék egy homoszexuálist sem, hogy te most akkor is hetero leszel! Csak bizonyos szintig kitartok a mellett, hogy az ember génjeiben a fajfenntartás van, és ezért a generációk alatt a termékenynek és életerősnek látszó nők látványát szerették meg a hetero férfiak (pl. széles csípő) ezt lesázmítvan van aki nem szereti a széles csípőt, de tudat alatt vonza!
2014. aug. 2. 13:45
 12/99 shoona:D ***** válasza:
17%

Kedves utolsó válaszoló.A betegségek 80%-át a mai tudomány nem tudja gyógyítani,ezért nem is így definiáljuk a betegséget.

A homoszexualitást nem a gének határozzák meg.Azok azt határozzák meg hogy fiú vagy lány lesz az illető.De a homoszexualitás inkább döntés kérdése,mert ha valaki férfi akkor a teste férfi nemi hormonokat termel,ha nő akkor fordítva, és ezért elméletileg mindenkinek az ellenkező neműekhez kell vonzódnia.

2014. aug. 2. 13:49
 13/99 A kérdező kommentje:
A makkom alatt (bocsánat a példáért) felduzzadtak a zsírmirigyek, már vagy 2 éve. Nem ártalmas az egészségre, igazból csak úgy van és nem gyógyítható esetleg lézeres kezeléssel eltávolítják. Eddig senkit sem zavart, de attól még betegség...
2014. aug. 2. 13:49
 14/99 anonim ***** válasza:
97%

"Nem érdekel, hogy jó fizetésű orvosok mit állítanak"

Jaja, mit értenek ők hozzá, ellentétben veled, aki szakértője a biológiának, az orvostudománynak és a genetikának is.

Kérdező: engem nem zavar, hogy te mit gondolsz, de ha valahova azt írod le, hogy betegség, lepontozom, mert ez egyszerű tárgyi tévedés: tehát ha a kérdés az mondjuk, hogy a homoszexualitás betegség-e, és arra a válaszod az, hogy "IGEN", akkor azt lepontozom, hiszen nem az.

Egyébként a tudomány mai állása szerint a homoszexualitás genetikai ÉS környezeti okokra vezethető vissza. De ez is egy olyan területe a tudománynak, ahol még komoly kutatások folynak. Hasonló például ahhoz, hogy valaki introvertált vagy extrovertált-e inkább...Az is részben genetikai okoktól, részben környezeti hatásoktól alakul ki, hogy a személyiséged milyen lesz, ilyen a szexuális orientáció is.

2014. aug. 2. 13:53
 15/99 A kérdező kommentje:
Ja a kék szem is genetikai elváltozás nem? És pl a mopszok feje? A wikipédia idióta évelése a beteség malámra hajtja a szelet! Intelligen homoszexuálissal akarok vitázni! TUdom, hogy sok van azokkal a legjobb. :D
2014. aug. 2. 13:54
 16/99 anonim ***** válasza:
94%
A kék szemnek kizárólag genetikai okai vannak, igen, és az sem betegség. Ahogy a balkezesség sem. A homoszexualitás sem betegség. Legvalószínűbb, hogy genetikai és környezeti hatások összessége alakítja ki, mint írtam fentebb.
2014. aug. 2. 13:56
 17/99 anonim ***** válasza:
100%
És igen, vannak arról is elméletek, hogy a melegek a populáció adott százalékában segítik a fajfenntartást. Arról nem tudok, hogy ezeket az elméleteket bizonyította-e bárki (szerintem nem), de egész érdekesen és ésszerűen hangzik (ha valakit érdekel, olvasson utána :) ).
2014. aug. 2. 13:59
 18/99 anonim ***** válasza:
96%

shoona:

"A homoszexualitást nem a gének határozzák meg...De a homoszexualitás inkább döntés kérdése..."

Mindkét állításod tévedés. A homoszexualitást részben a gének határozzák meg, de semmiképpen nem DÖNTÉS kérdése.

2014. aug. 2. 14:01
 19/99 A kérdező kommentje:
Nekem kék szemem van, az nem betegség de anomália. A betegség az élő szervezet életfolyamatainak abnormális állapota, az egészség ellentéte, a szervezet egyensúlyának felborulása. A homoszexualitás is anomália abban megegyezhetünk nem? Elvégre a fajfenntartás lényeges dolog. Igazából a legalapvetőbb ösztön nem pedig az, hogy valamibe kifacsarjuk a farkunkat senki sem azért dug még ha azt is hiszi. Akkor a homoszexualitás nem gátol snekit a fajfenntartásban? A betegség akadályozza az ember mindennapos tevékenységét és társas életben való részvételét. Egy társadalom lényeges szempontja szerintem a szaporodás. Nekem épp amiatt nincs bajom a homoszexualitással mert nem öröklődik, főleg nem úgy, hogy azonos neműek nem tudnak gyereket nemzeni. Visoznt épp emiatt zavar, hogy úgy kezelik mint ha nem is lenne mert féltem azokat a gyerekeket akiket homoszexuálisok nevelnek. Az azért nem normális!
2014. aug. 2. 14:02
 20/99 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondasz amúgy hülyeségeket, de:

"A betegség az élő szervezet életfolyamatainak abnormális állapota, az egészség ellentéte, a szervezet egyensúlyának felborulása." - és mi borul fel egy homoszexuálisnak? Még a hormonháztartásuk se különbözik a heteroszexuálisokétól egyébként... Technikailag milyen problémái vannak egy homoszexuálisnak a szervezetével? Nem tudja megemészteni az ételt, vagy nem értem :D (Még gyereket is tud nemzeni, csak nem akar - a sperma megvan hozzá) Élő példaként van nem egy, NAGYCSALÁDOS meleg ismerősöm :)

"Elvégre a fajfenntartás lényeges dolog." - akkor gondolom oda mersz állni egy meddő nő elé és meg mered mondani neki: beteg vagy, mert nem tudsz gyereket szülni természetes módon.

"Igazából a legalapvetőbb ösztön nem pedig az, hogy valamibe kifacsarjuk a farkunkat senki sem azért dug még ha azt is hiszi." - Hejj de hamar tönkremennének az óvszergyárak, ha mindenki a fajfenntartás miatt dugna. "Akkor a homoszexualitás nem gátol snekit a fajfenntartásban?" - Nem

"A betegség akadályozza az ember mindennapos tevékenységét és társas életben való részvételét." - Te magad mondtad ki a varázs mondatot: a melegek SEMMIBEN nincsenek ám korlátozva.

"Egy társadalom lényeges szempontja szerintem a szaporodás." - Jól van, remélem támogatod a C kategóriás szaporodók térnyerését.

"Nekem épp amiatt nincs bajom a homoszexualitással mert nem öröklődik, főleg nem úgy, hogy azonos neműek nem tudnak gyereket nemzeni." - Állítólag nőkön keresztül öröklődik amúgy...

"Visoznt épp emiatt zavar, hogy úgy kezelik mint ha nem is lenne mert féltem azokat a gyerekeket akiket homoszexuálisok nevelnek." A jelenleg hatályos magyar törvények szerint egy homoszexuális pár nem nevelhet közösen gyereket - nincs mi miatt félteni a srácokat.

2014. aug. 2. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!