Szerintem a homoszexualitás betegség, de ettől még elfogadok minden meleget. Ha ezt hozzászólásként leírnám valahol miért lenne 0 %-ban hasznos?
Itt már mindenki átesett a ló túloldalára.
Én elismerem, hogy a homokosság nem betegség, nem vitatkozom az orvosokkal. De akkor mi? Az embernek valóban az ösztöneiben van a másik nem jellemzőihez való vonzódás. A legtöbb férfi szereti a nőies nőket, ha talál egy hozzá valót, akivel a működik a kapcsolat, akkor le akarja vele élni a életét, mert vonzódik hozzá, külsőleg-belsőleg.
Ez a normális állapot. Amikor a saját neméhez vonzódik valaki, az a természettel ellentmondó állapot, nem normális állapot. Ezt el kell ismerniük a melegeknek is.
Ja és a #8-as válaszolónak üzenném a következőt:
A következőt írtad: "Mivel nem is pszichiátriai betegség, hanem genetikai"
Na hát akkor vagy nem olvastad el a belinkelt idézetet végig, vagy nem tudom mi a helyzet, de beidézem mégegyszer, kiemelve azt a részt, amit figyelmen kívül hagytál!:
"A Nemzetközi Pszichiátriai Társaság a homoszexualitást 1974 óta nem tekinti pszichiátriai betegségnek, S A HOMOSZEXUALITÁS A BETEGSÉGEK NEMZETKÖZI OSZTÁLYOZÁSÁBAN SEM SZEREPEL." => Magyarán SEMMILYEN betegség közé nem sorolható be. !!!!!SEMMILYEN!!!!!
"a természettel ellentmondó állapot, nem normális állapot."
Ami a természetben megtalálható, hogy lehet vele ellentétes?
Persze nektek mindegy, mert lenézitek a melegeket. És nem tényekre alapoztok, csak a saját kis elképeléseitekre, érzéseitekre....
"A Nemzetközi Pszichiátriai Társaság a homoszexualitást 1974 óta nem tekinti pszichiátriai betegségnek"
Önkényesen. Mert a társadalom többé-kevésbé elfogadja, a pszichiáterek csak szimplán polkorrektek, alkalmazkodnak a társadalomhoz. Gyakorlatilag a nemi érdeklődés zavara. Egy szimpla parafília, de ebben a fene nagy aberrált liberalizmusban már nem lehet nevén nevezni a gyereket.
Megjegyzem a pszichiátriának ezen része nem éppen egzakt tudomány, inkább megegyezésen alapszik az egész, mintsem tudományos bizonyítékokon.
De valóban kijelenthetjük, nincs benne a DSM-V-ben tehát hivatalosan nem betegség, de ettől még nem lesz normális.
A természet rendjével ellentmondó. Bocsánat, hogy kétértelműen fogalmaztam..
Lehet, hogy a saját elképzelésinkre alapozunk, de bele kell törődni, hogy a társadalom nem fogja soha 100 %-osan elfogadni a melegeket, és nem miattunk. Már a 31-es hozzászólásomba leírtam, hogy miért nem fogja. Egyszerűen idegenkedik tőle a társadalom, érthetően.
Régen, meg azt gondolták, hogy a feketéknek nincs lelkük...az is ekkora baromság volt.
Normális embert nem érdekel mások szexualitása.
Semmi közöd hozzá, nincs rá hatással. Az, hogy a tudománynak ellentmond a véleményed és tele kiabálod vele a netet jelentheti azt, hogy mentális gondjaid vannak.
"Ami a természetben megtalálható, hogy lehet vele ellentétes?"
Daganatos betegségek is előfordulnak a természetben. Megnézném amikor belemondod egy húsz évesen daganatban haldokló fiatalnak a szemébe, hogy a rák előfordul a természetben, ezért az teljesen normális, hogy te most meg fogsz halni.
A melegek nagyon szeretnék elhitetni az emberekkel, hogy ez csak egy olyan variancia, mint a hajszín, de ha biológiai megközelítésből nézzük a dolgot, akkor egy meleg nem fogja átadni a génjeit, kimarad a legfontosabb biológiai funkció az életéből a szaporodás. Ez tehát, nem variancia, hanem hiba, hiszen funkció vesztés történik.
Egyébként én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy amíg nem provokálnak, és nem előttem élik a szexuális életüket (a kézen fogva sétálás például egy olyan jog ami bizony megilleti őket, és aki ezért szól nekik, az egy bunkó), és nem akarnak gyereket nevelni, vagy a házasság eszméjét bemocskolni addig semmi bajom velük.
"Az, hogy a tudománynak ellentmond a véleményed"
Milyen tudománynak? Ennek köze sincsen a tudományhoz, ez szín tiszta politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!