Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintem a homoszexualitás...

Szerintem a homoszexualitás betegség, de ettől még elfogadok minden meleget. Ha ezt hozzászólásként leírnám valahol miért lenne 0 %-ban hasznos?

Figyelt kérdés
Miért zavarja a melegeket ha így gondolom? Nekem is sok betegségem van, mentális és testi is mégsem érzem sértésnek ha valaki szerint nem normális.

2014. aug. 2. 13:10
 51/99 anonim ***** válasza:
80%

...és a helyzet az, hogy egyre kevésbé érdekel, hogy számomra vadidegen emberek mit gondolnak, és hogyan élnek. Ha valakinek az a kényelmes, hogy utálja a cigányokat vagy a zsidókat vagy a melegeket, akkor nagyon nehéz ebből a kényelmes világnézetből kirángatni, és valódi gondolkodásra késztetni. Ugyanis az embernek el kell döntenie, hogy az élet mely területeire kíváncsi jobban, és miben akar elmélyedni. És vannak olyanok, akiknek megfelel, hogy a körülöttük levő világról egy összecsapott, felületes, általánosításokkal és egyszerűsítésekkel teli képük van, és nekik ez így kényelmes. Mert a cigányok bűnözhetnek, bezzeg őt üldözi a törvény, mert a zsidók összeesküdnek, és övék a pénz és a hatalom, a melegek meg

- nem alkalmasak gyereknevelésre, mert blablabla

- terjesztik a b..iságot, és mindenki homokos lesz

- abnormálisak, és meg kéne gyógyulniuk

- provokálnak

- legalább ne reklámozzák, hiszen ez skandallum, majdnem olyan, mintha egy néger egy fehérrel házasodna

Na, ezeket én már rohadt módon UNOM.

2014. aug. 3. 00:43
 52/99 anonim ***** válasza:

Akik itt nagyon fel vannak háborodva, gondolom maguk is az érintett társadalmi réteg tagjai. Én nem azért írtam le a gondolataimat, hogy bárki is aszerint éljen, vagy tanácsnak vegye. Leírta,, amit gondoltam és kész. Én ezt gondolom, nem vagyok meleg, soha nem fogom teljesen megérteni őket, hiszen nem vagyok olyan, mint ők.

De ők sem érthetik meg a heteroszexuálisokat, mert ők sem azok, tehát nem érzik, hogy bizonyos dolgok, hogyan csapódnak le náluk, mint ahogy mi sem, hogy bizonyos dolgok hogyan náluk.

2014. aug. 3. 01:24
 53/99 anonim ***** válasza:
78%

Ha a homoszexualitást betegségnek tartod, akkor tartasd a heteroszexualitást is annak.

Egyébként meg kérdező, ha hiszed, ha nem, régen még a balkezességet is betegségnek tartották, ma már csak nevetünk ezen.

A homoszexualitás egy szexuális orientáció, ugyanolyan, mint a hetero-, vagy a biszexualitás például. Azért zavarja a normális embereket, mert lebetegezel olyanokat, akik tulajdonképpen nem betegek, csak neked nem tetszik, hogy ők ilyen tulajdonsággal rendelkeznek.

Ha mondjuk neked vörös lenne a hajad, te mit éreznél akkor, ha valaki szimplán lebetegezne, mert a vörös haj ritkább, mint a barna?

2014. aug. 3. 08:39
 54/99 anonim ***** válasza:
72%

kérdező:

én úgy látom, hogy inkább csak kifogásokat keresel a véleményed alátámasztásához, ami valamiféle "tradicionális családkép"re épül.

teljesen értelmetlen ilyen belédnevelt sablonokhoz ragaszkodni, mert rengeteg más működő családmodell létezik.

politikai okokból egyesek ilyenekkel tömik a nép fejét, de neked nem kötelező mások után menni. legyél szorgalmas, tanulmányozd a biológiát, szociológiát, és rájössz, hogy sokkal hasznosabban is el tudod tölteni az idődet, mint ilyen fölösleges dolgokon rágódj.

azzal, hogy legalább elfogadod őket, már egy lépést tettél a többséghez képest a békés közös együttélés érdekében.

hidd el, ha sokat tanulsz, megváltozik a véleményed. én nem hibáztatlak, senki se születik mindentudónak.

mivel maga a vita nem érdekel, nem megyek bele részletekbe és nem is nézek vissza ide, csak egy tippet adtam.

2014. aug. 3. 09:03
 55/99 A kérdező kommentje:

Még egyszer le kell írnom úgy tűnik: SEMMI BAJOM A HOMOSZEXUÁLISOKKAL

"Ha a homoszexualitást betegségnek tartod, akkor tartasd a heteroszexualitást is annak.

Egyébként meg kérdező, ha hiszed, ha nem, régen még a balkezességet is betegségnek tartották, ma már csak nevetünk ezen. "

Miért kéne betegségnek tartanom? Teljesen normális dolog ha valaki hetero. Nekem attól még tetszhet a vörös hajam vagy a balkezes barátnőm vagy egy homoszexuális barátom, mert tök jó, hogy más. Kell, a sokszínűség. De egyébként nem zavarna ha valki lebetegezne. Nem értem miért vesz ennyi ember ennyi mindent sértésnek. A beteg azt jelenti h elpusztítanivaló?

Egy vélemény alátámasztásához meg, hogy lehet kifogásokat szerezni? Talán érveket, de mindegy értem mire gondolsz. Nem magamat támasztottam alá sok dologgal hanem amiket írtak, mert valaki úgy gondolta, hogy akit egyedül nevelnek fel már eleve egyedül csinálták és ez így is lett jól... Lesz*rom a politikai maszlagokat, de minden emberen visszajön előbb utóbb valamiben, hogy nem volt apja/nem volt anyukája és egy férfi nem lesz anyuka a nő pedig nem lesz nő hiába érzi, hogy annak kellett volna lennie de nem az! Egyébként én mindig olajsejk akartam lenni mégsem sírok, hogy miért nem lettem arab.. A társadalom meg már elfogadja a melegeket egyáltalán azt sme értem miért kell tudnom, hogy valaki meleg vagy nem? Ugyan úgy fogom kezelni, csak szimplán két azonos nemű nem tud megfelelően gyereket nevelni.

2014. aug. 3. 09:28
 56/99 anonim ***** válasza:
72%

"Miért kéne betegségnek tartanom? Teljesen normális dolog ha valaki heteró"

Neked. Egy homoszexuálisnak meg teljesen normális, hogy ő homoszexuális. Mégis betegnek nevezed. Akkor én melegként nyugodtan lebetegezhetlek téged is?

Ha nincs bajod a melegekkel, akkor ne tartsd őket betegnek és kész.

2014. aug. 3. 14:45
 57/99 anonim ***** válasza:
67%

Tulajdonképpen mit akarsz most megtudni? Vagy csak bólogató kutyusokat keresel a tézisedhez?

Igenis sértő kifejezés, vagy téged az sem zavar, ha mondjuk a cigányok leparasztoznak?

Miért ne tudna jól nevelni 2 azonos nemű ember gyereket? Ez nem függ a szexuális orientációtól. Előttem sem volt apai példa például, mégis normális vagyok.

Az, hogy te így gondolod, senkit nem érdekel, az viszont már igen, hogy szóvá teszed.

2014. aug. 3. 14:52
 58/99 anonim ***** válasza:
72%

Van pár ország ahol azonos nemű párok is nevelnek gyereket, semmivel sem rosszabbul, mint hetero párok. Persze ezzel nem foglalkozunk, mert nem illik a világképbe.

Sőt, más társadalmakban, Ázsiában évszázadok óta élnek társadalmilag elfogadott keretek között meleg, harmadik neműek. Ők leginkább hagyományosan amolyan dajkaként, a gyerekek támogatóiként "funkcionálnak" a társadalomban. A családban lévő gyerekekre vigyáznak stb...evolúciós szempontból biztos ez is haszontalan ugye? Az meg pláne, hogy tele a világ árvákkal és őket nevelhetnék melegek, leszbikusok az sem hasznos.

Ráadásul aki szerint egy párkapcsolat csak arra való, hogy reprodukáljuk önmagunkat az még nem volt szerelmes és érzelmileg súlyos gondjai lehetnek.

De persze amit ti elképzeltek, szürke, mindenki egyforma társadalom, az a frankó. Azt én sem értem, hogy ha nem vagytok érintettek a dologban, mit foglalkoztak vele egyáltalán? Valószínűleg mégis vannak olyan vágyaitok amiket elnyomtok és így kompenzáljátok őket...hajrá

2014. aug. 3. 19:37
 59/99 A kérdező kommentje:

"Neked. Egy homoszexuálisnak meg teljesen normális, hogy ő homoszexuális. Mégis betegnek nevezed. Akkor én melegként nyugodtan lebetegezhetlek téged is?

Ha nincs bajod a melegekkel, akkor ne tartsd őket betegnek és kész. "

Neked lehet nem normális, hogy valaki így gondolja, de nekem az, hogy te meleg vagy, szimplán méh vagy hímivarsejtek nélkül nem lehet utódot nemzeni.

"Tulajdonképpen mit akarsz most megtudni? Vagy csak bólogató kutyusokat keresel a tézisedhez? "

Teljesen kultúrált beszélgetés folyik, te b*szme vagy? Eddig 40ből 30 kommentelő szerintem a te pártodat fogja mégis fel vagy háborodva.

Nem érdekel ha egy buta ember megsért, mert buta. Paraszt családból vagyok mi gond azzal?

Egész biztosan megnyilvánul, hogy nem volt előtted apakép.

Ha meg valakinek nincs anyja vagy apja az miért lenne neki jó?

Az, hogy te így gondolod, senkit nem érdekel, az viszont már igen, hogy szóvá teszed. -> ezért írtam le :)

A betegség miért sértés? Egy meleghez már hozzászólni is bűn vagy mi? Attól még, hogy egy orvos sem tudja az okát ugyan úgy keresik mint a rák ellenszerét..

"Van pár ország ahol azonos nemű párok is nevelnek gyereket, semmivel sem rosszabbul, mint hetero párok."

Ha egyszer egy ilyen gyerek felnő és nem lesz semmi baja én kampányt indítok a dolog érdekében.

"Ráadásul aki szerint egy párkapcsolat csak arra való, hogy reprodukáljuk önmagunkat az még nem volt szerelmes és érzelmileg súlyos gondjai lehetnek. " Honnan tudod mit érez egy földigiliszta? Vagy te neked a szerelem a szeretkezésben nyilvánul meg? Szerintem nem de nyilván nem a szomszéddal fogsz gyereket cisnálni meg szeretkezni mikor azt kívánod, és ez a kívánás sem véletlenül jött létre..

"De persze amit ti elképzeltek, szürke, mindenki egyforma társadalom, az a frankó. Azt én sem értem, hogy ha nem vagytok érintettek a dologban, mit foglalkoztak vele egyáltalán? Valószínűleg mégis vannak olyan vágyaitok amiket elnyomtok és így kompenzáljátok őket...hajrá"

Okos voltál gratulálok, de magyarázza el nekem valaki mitől más a pedofília pl. mint a homoszexualitás?

2014. aug. 3. 20:56
 60/99 anonim ***** válasza:
72%

"de magyarázza el nekem valaki mitől más a pedofília pl. mint a homoszexualitás?"

na neee...ha érdekel, utánaolvashatnál (ahogy a melegek gyereknevelésének is).

2014. aug. 3. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!