Miért dönt úgy egy ember, hogy kövér marad?
Csak érdekel, hogy ha vki túlsúlyos, hogy hogy semmivel sem motivált, hogy lefigyjon vagy visszafogyjon? Főleg azokat az embereket nem értem akik vékonyak voltak és utána elhíztak. Ők tudják hogy vékonyabban sokkal egyszerűbb mozogni stb.
Most az egyéb hormonális betegségeket ne keverjük ide. Én is pajzsmirigy beteg vagyok de még sem vagyok 90. Kg mert ofafigyelek.
A másik dolog amit nem értek, hogy van apuka és anyuka akik nem kicsit túlsúlyosak és a gyermek is gurul 6 évesen. Most rokonokat tudok felhozni, hogy vitte oda a gyermeknek az anyuka a kaját és még etette pedig elment az asztaltól. Ezt egyszerűen nem értem. Ő tényleg azt gondolja, higy ez jót tesz annak a kisgyereknek?

"Én hasrol akarok fogyni"
Hasról csak úgy nem fogsz, csak ha lefogysz. Aerob edzés 1000-el!

Én szobabiciklivel akarok fogyni
Napi 100 km tekerés elég lesz?

Amúgy bármilyen mozgás jó, csak több kalóriát égess el amit beviszel, ilyen egyszerű. Nem kell feltétlen kardiózni, nezzétek meg a testépítőket, csak súlyokat emelgetnek meg húst esznek hússal, és mégis ha le kell fogyniuk egy versenyre mondjuk akkor lemennek lazán 10% testzsír alá.
#25 ha szar cipőben, betonon futsz akkor igen, de amúgy az ember az a hosszútávú futásra lett kitalálva, szóval nem fog megártani.

Én pl azért, mert szívbeteg vagyok és nem tudok sportolni. Otthon van crosstrainerem, már 1 perc után 198 a pulzusom, lihegek, esek le róla. Sokszor keveset próbálom használni.
45 kg voltam, most olyan 80 vagyok. Mindig vegán voltam, egészségesen étkezek, nem sokat eszek, na de a sokat tesz hogy nem tudok sportolni már.
Mielőtt diagnosztizáltak futottam, kondiba jártam utána egyre kevésbé bírtam a terhelést. Ha le vagxok terhelve akkor van hogy el is ájulok. Depressziós is vagyok. Olyan szép voltam, most meg egy tehén.
Nem tudom mit tehetnék. Lószart se érnek a szívgyógyszereim szerintem. Nyugalmi pulzusom van hogy 32, nap közben semmittevés mellett 175re felmegy. A dokim csak annyit mond hogy sportoljak, na de így hogy a fxba.. Gondoltam arra is hogy íratok fel ozempicet, a stroke esélyét is csökkenti 20℅Kal, szívegészségre pozitív hatással van.

"Nem fogsz. Inkább fussál."
Dehogyis, a bringa is full fasza, sőt: egy túlsúlyos ember életébe sokkal könnyebben bevezethető. Mondjuk a napi 100km totális nonszensz; tipikus túlvállalás, pont mint a tarthatatlan diéták.
"Mindig vegán voltam, egészségesen étkezek, nem sokat eszek"
Ne érts félre, nem vonlak kétségbe, de képtelen vagyok ezt értelmezni. Egy mértékletes, full vegán étrenddel hogyan lehetséges 35 kg-ot hízni? Én képtelen vagyok ezt csak a sport hiányának betudni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!