Ki az a három ember akit a legjobban szeretsz? Miért pont őket?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 14. 09:04
1/10 anonim válasza:
A férjem, anyukám, a férjem fia.
Szerintem azt nem kell magyarázni, hogy miért a párom :) Végre találtam egy igazi társat.
Anyukám egyedül nevelt fel, apukám nem foglalkozott velem. Anyukámmal nagyon közel állunk egymáshoz.
Férjem fia nekem nagyon fontos, mert nekem nem lehet gyerekem, és örülök, hogy azért így is van gyerek az életünkben.
2/10 anonim válasza:
Az első én magam. A második a férjem, a harmadik az anyukám.
3/10 anonim válasza:
Persze, én is szeretem magam. :) De én nem így értelmeztem a kérdést.
4/10 anonim válasza:
A húgom, a sógorom és a barátnőm. Miért? Csak ők vannak nekem. És tényleg jó a tesómékkal a kapcsolat. A húgom párja, a sógor, olyan, mintha a tesóm lenne ő is.
5/10 anonim válasza:
Mi sokan vagyunk nemcsak 3-an:)
7/10 anonim válasza:
Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára.
9/10 anonim válasza:
A párom, és a két testvérem.
A páromat szerintem nem kell magyarázni, a tesóimmal pedig mindig ott voltunk egymásnak.
10/10 anonim válasza:
A férjemet, anyukámat, magamat. Mást nem is tudnék mondani, olyan kevés olyan ember van az életemben. Nagyon sokan okoztak már csalódást, zárkózottabb lettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!