Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Árt a mentális állapotnak a...

Tejjelkifili kérdése:

Árt a mentális állapotnak a GYK-nás? :D

Figyelt kérdés
Én azt veszem észre, ha gykzok épp, szétesettebb vagyok. Nem tudom azért van, mert olvassa itt az ember a töménytelen hülyeséget. Vagy mert akkor jön ide, mert eleve szét van esve épp.
febr. 17. 17:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen
febr. 17. 17:15
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem jobban, mintha helyette emberek közé mennél. Tőlük is ugyanezt a hülyeséget kapod.
febr. 17. 17:18
 3/12 A kérdező kommentje:
#2 nekem ismerősök, munkatársak elég jó arcok, ott nem érzem ezt, az inkább feltölt. Ez meg inkább mint valami függőségszerű kényszerspirál.
febr. 17. 17:25
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
A tik tok-nál jobban semmi szóval nyugi
febr. 17. 18:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Több kategória is van, ahova az emberek csak panaszkodni járnak, a mentális állapotnak meg nem tesz túl jót a konstans más nyomorának olvasgatása.
febr. 17. 18:13
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 igen lehet nem is a hülyeség az ok, hanem ez a folyamatosan megjelenő nagyon negatív nézete az életnek. Ami lehet érthető, mert itt mindenki a bajairól kérdez. Arról nincs értelme kérdezni, ami jól történik és ami öröm.
febr. 17. 18:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Lehet amúgy az orvosok és a segítő szakmákban is hasonló a veszély. Hogy hiába érdekes is meg jó érzés is megoldani bajokat, de mégis sokan depresszióba esnek a végtelen, megállíthatatlan folyamát látva a bajoknak.
febr. 17. 18:21
 8/12 anonim ***** válasza:
A bajairól is, de a másik az a kötekedés meg beszólogatás, meg hogy folyton sértő sz*rságokat kommentelnek be egyesek, mert attól érzik jobban magukat. Aztán amikor mások ezt a nemeket/etnikumokat/vallásokat/akármilyen más csoportokat sértő kommenteket még felpontozzák meg rákontráznak, na az az igazi rohadás. Szerintem ettől is ritkul már az egész oldal, ez a része tényleg nem tesz jót. Mert vagy beszállsz és kiadod és akkor te is lesüllyedsz, vagy benyeled, vagy próbálsz semleges maradni de akkor is lehúz sokszor az itteni állapot. Pedig lehetne teljesen értelmesen, civilizáltan is. Csak vannak itt akik még a legérdekesebb, legtisztább témákat is mindenféle gond és retorzió nélkül megronthatják.
febr. 17. 19:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Pedig alapból ha végiggondoljátok, az egész koncepció pozitív lenne. Ott van ez a pszichológiai hatás, hogyha segítesz vkinek, akkor:

1. kompetensnek fogod érezni magad, ami jó érzés és magabiztosság

2. ott a segítés miatti pozitív érzés, esetleg ha hálás is akkor főleg

3. remek figyelemelterelő, ha épp bajok vannak az életedben, foglalkozz máséval és segíts neki

Na most ezek ellenére se igazán tud már működni a pozitív hatás, annyi lett itt a toxikus figura. Pedig maga a koncepció jó, de ezeknek tehetségük van még a jóból is vmi alantas, negatív toxikus élményt varázsolni.

febr. 17. 19:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Többnyire igen, ha minden kategóriát elolvas az ember, vagy reagál rá.

Nem érdemes csak ezzel foglalkozni.

febr. 17. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!