Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan javíthatnám a mentális...

Hogyan javíthatnám a mentális egészségem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hogyan javíthatnám a mentális egészségem? Igyekszek fejlődni, de minden irányból mentális betegek vesznek körül, a párom is az, a teljes családom az ő családja is. És szerintem mindenki súlyosan. Így valószínűleg én se lehetek teljesen oké. Már csak azért is, mert egyáltalán nincsenek barátaim, normális párkapcsolatom se volt még. A kapcsolatomból már folyamatban van a kilépés, de nagyon félek tőle, hogy vagy újra beleválasztok, vagy eleve elkerülnek az egészséges mentalitású emberek. Azt hiszem a legfőbb problémám a kommunikációval van. Valahogy nem tudom kimutatni őszintén, hogy ki vagyok (bár hogy tudnám, még én se jöttem rá...) és talán emiatt nem is tudom a megfelelő embereket magam köré vonzani. Sajnos terápiára nincs pénzem, ingyenesre nem akarok menni, ezért tudnátok tanácsokat adni, vagy könyveket ajánlani, hogy hogyan tudnék fejlődni? Ez az egyik életcélom, hogy kikerüljek ebből az idegi fertőből, ami körülvesz.
tegnap 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy most és mióta érzed, hogy vannak gondjaid?

Tanulmányok? Munka?

Korábbi pasik vagy csajszik?

tegnap 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:
40 éves vagyok, nagyjából 10 éve látom, hogy gondok vannak velem és hogy mindenki be van kattanva körülöttem. Tanulmányok, munka az rendben van, nagyjából, bár lehetett volna jobb is. Az a baj, hogy a páromat, aki a fél életemet, ha nem is tönkretette, de eléggé megnehezítette, már megismertem a tanulmányaim idején, és már ott szívta a vérem, így nem sikerült olyan jól, ahogy kellett volna, de még így is ki lehet belőle hozni valamit. Korábbi pasik vagy csajszik. Sajnos előtte nem volt, csak ismerkedések.
tegnap 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Majd ha megérsz a tényleges fejlődésre, akkor előteremted a pénzt a mentális egészségedre.

Tudod, aki az egészségére nem költ, az majd a betegségeire fog.

tegnap 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát addig amig ilyen közegben mozogsz kb sehogy, hiszen ha magadtol jobban is lennél akkor ők biztos h visszahuznának magukkal a dolgaikkal.

De milyen bajotok is van? neked? párodnak? családotoknak? azért nem mindegy h fideszesek vagytok vagy bipoláris/autista/skizofrén vagy genderfluid van a fejetekben agy helyett. Mindegyikre más és más a mod h gyogyulj belőle és h jobb legyen a dolog. Kezdésnek egy olyan közeg kellene ami pozitív hatással van a dolgokra, barátok akik elhívnak ide oda és jol érzitek magatokat egymással. Olyan munka amiben jól érzed magad megbecsülnek és megfizetnek, ergo nem rabszolga vagy és full stresszes 3 munkáját végezve. Pár kapcsolat ugyan ez ami boldoggá tesz kiegészít és minden igényedet kielégíti. Aztán magán dolgaidban barátokon kivül az h mennyire tudod megvalosítani magad, eléred a céljaidat legyen az gyerek, saját lakás álom auto álom utazás vagy sport ahol élerd az álom formádat, vagy olyan hobbi ami feltölt élvezed és a többi. De ha mesélsz még a bajaidrol akkor arra is lehet specifikusan dolgokat mondani pl.

tegnap 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!