Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az valami mentális betegség...

Az valami mentális betegség ha valaki gyakran váltogatja a munkahelyeit mert mindegyikkel valami gondja van és beilleszkedni sem igazán tud?

Figyelt kérdés
tegnap 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Csak lusta dolgozni.
tegnap 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem igen. Mentális betegség, gyenge idegrendszer.
tegnap 23:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem betegség. Nem is lusta. Valószínűleg nem normálisok veszik körül és emiatt már nagyon ingerlékeny. Ha rendben lenne az élete nem ilyen lenne. Bunkóság megbélyegezni, hogy nem akar dolgozni. Azzal sem szabad megbélyegezni, hogy beteg.
tegnap 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
Miért lenne mentális? Akkor fel sem vennék. Könnyen dobálóztok a mentális szóval... Csupán lusta az illető.
tegnap 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ebben szenvedek, ha tehetném acélidegeket kérnék.. Idegeim mint egy ingerült csivavának..
tegnap 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne mentális betegség? Szerintem az a gáz, hogy Magyarországon ilyen "büdös a szr, de meleg" jellegű a munkához való hozzáállása a népességnek. Akárhány helyen dolgoztam, mindig volt egy bagázs (a dolgozók 90 %a) aki utálta a munkáját, mégsem váltott. De azért panaszkodott vagy csak csendben szenvedett és vagy leverte otthon az asszonyon meg a gyereken, vagy ivott, vagy is is.

Szerintem alap, hogy az emberben legyen annyi önértékelés, hogy nem hagyja magát szenvedni. És itt nem csak arról van szó, hogy egy adott munkahely objektíve rossz, hanem hogy az adott egyénnek nem jó. Nekem is volt olyan helyem, ahol nem volt semmi nagyon nagyon rossz vagy elfogadhatatlan, de nem éreztem jól magam, nem találtam a helyem. Ilyen langymeleg trutymóban el lehet ücsörögni, csak boldog nem leszel. Én is dobbantottam, jól os jártam vele.

tegnap 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
Ha ennyire érdeklődsz iranta próbáld meg megismerni és őt kérdezni
tegnap 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!