Az valami mentális betegség ha valaki gyakran váltogatja a munkahelyeit mert mindegyikkel valami gondja van és beilleszkedni sem igazán tud?
Miért lenne mentális betegség? Szerintem az a gáz, hogy Magyarországon ilyen "büdös a szr, de meleg" jellegű a munkához való hozzáállása a népességnek. Akárhány helyen dolgoztam, mindig volt egy bagázs (a dolgozók 90 %a) aki utálta a munkáját, mégsem váltott. De azért panaszkodott vagy csak csendben szenvedett és vagy leverte otthon az asszonyon meg a gyereken, vagy ivott, vagy is is.
Szerintem alap, hogy az emberben legyen annyi önértékelés, hogy nem hagyja magát szenvedni. És itt nem csak arról van szó, hogy egy adott munkahely objektíve rossz, hanem hogy az adott egyénnek nem jó. Nekem is volt olyan helyem, ahol nem volt semmi nagyon nagyon rossz vagy elfogadhatatlan, de nem éreztem jól magam, nem találtam a helyem. Ilyen langymeleg trutymóban el lehet ücsörögni, csak boldog nem leszel. Én is dobbantottam, jól os jártam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!