Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen mentális betegsége van...

Milyen mentális betegsége van annak, akinek random dühkitörései vannak mindenféle ok nélkül?

Figyelt kérdés

ma 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Semmilyen. Csak nehéz élete volt.
ma 20:40
 2/11 anonim ***** válasza:
62%

Ha nem fűvezek egy napig ez így alapálasból megvan a többi függőségemről inkább nem is beszélek, de vannak olyanok amiknél fokozottan előjönnek.

Nagyon gyakori ez a baráti körömben is..sokan sima depresszióval, vagy csak simán stresszes rossz életben élnek, de minden alapja a lelki probléma de minden betegségnek én.

Meg számít a mértékétől..Miértjéről stb stb. Ilyen normál esetben is előfordul 😆

ma 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Verték gyerekkorban.
ma 21:38
 4/11 anonim ***** válasza:
13%
Nem betegség. A mentális betegségeket nem betegségek okozzák, hanem démonok. Kizárólag démoni eredetű az összes. Az összes beteget meg lehetne gyógyítani, ha valaki imádkozik Istenhez hitből. Csak imádkozni kell Istenhez, és kérni, hogy küldje el a Szentlelket, nemcsak a betegnek, hanem a családjának, és a többieknek is. Csak az Istenhez való imádkozással lehet a démonokat elűzni. Imádkozzatok nagyon sokat, könyörögjetek Istenhez, kérjétek, hogy gyógyítsa meg a beteget, hogy tegyen csodát, adjon jelet, és hogy adjon egészséget, bölcsességet, mert csak így sikerülhet. Imádkozzatok nagyon sokat, ne vonja el semmi a figyelmetek, kérjétek erősen, és ne kételkedjetek, sem Istenben, sem a segítségébe. Amikor imádkoztok, bocsássatok meg másoknak, ne legyen harag a szívetekben, legyetek megbocsátóak, szeressétek egymást, és másokat is. Imádkozzatok Istenhez, hogy ne legyetek ítélkezőek, és bosszúállók. Ezek miatt nem tudtok hitből imádkozni. Imádkozzatok Istenhez erősen, imádkozzatok Jézus Krisztushoz is. Kérjétek a Szentlelket, kérjétek minél többször. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
ma 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen, én is tapasztaltam annak idején édesanyámnál, amit most a 4-es válaszban olvasok!

Hivatásos ördögűzőt is hívtam és megállapította a démonizáltságot.

De hát félre lett kezelve anyu és abba belehalt szegény...

ma 22:11
 6/11 anonim ***** válasza:
#5 sajnálom. Őszinte részvétem!
ma 22:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves 6-os!
ma 22:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem az ember űzi ki az gonoszt, hanem Isten. Istent imádd, és Isten kiűzi. Ne magadban bízz, és ne más emberben. Az ember az ember. Az Istenben bízz, Istent imádd. Csak Isten tud segíteni. Ne orvosban bízz, hanem Istenben.
ma 22:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Amikor az ember imádkozik, és Isten segít, akkor nem az ember tetet a csodát, hanem Isten. Isten teszi a csodákat. Az emberek nem tudnak csodákat tenni. Istent imádd, Istenhez imádkozz.
ma 22:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Az orvok hozzáértők, és sokat tudnak, és nem olyanok, mint az általad említett személy. De Isten nagysága, hatalma, és ereje a legnagyobb. Istent imádd, Istenhez imádkozz, Istentől kérj segítséget, csak Istenben bízz.
ma 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!