Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Árt a mentális állapotnak a...

Tejjelkifili kérdése:

Árt a mentális állapotnak a GYK-nás? :D

Figyelt kérdés
Én azt veszem észre, ha gykzok épp, szétesettebb vagyok. Nem tudom azért van, mert olvassa itt az ember a töménytelen hülyeséget. Vagy mert akkor jön ide, mert eleve szét van esve épp.
febr. 17. 17:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát segíteni nem segít, az biztos.

Ne vegye senki magára, de azt látom, hogy a régi "fórumozók" már kikoptak és maradt a zacc ezen az oldalon. Sok az élettelen akik ismételgetik a kérdéseiket, a színvonal nulla körül van.

Eleve nem csak itt, hanem interneten olyan hangnemet engednek meg maguknak az emberek, hogy azért a való életben visszakézből kapnának egy pofont.

febr. 17. 21:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Határozottan igen. Sok a troll, szándékos kötekedő, akik itt vezetik le a frusztrációjukat, ezzel pedig elérték, hogy a normálisabbak egy része inkább más alternatívára váltott, ehelyett az oldal helyett.

Relatívan kevésszer bunkóztak velem itt, az elmúlt ~5 aktív évem alatt, mikor igen, akkor viszont bicskanyitogató stílusban, és még így is finoman fogalmaztam. Amit hiába nem lett volna szabad magamra vennem, mégis pocsékul esett.

Ugyanakkor.. már egy jó ideje észrevettem magamon, hogy akkor vagyok nagyon aktív itt, amikor valami nem klappol az életemben, így inkább ide menekülök, hogy ne kelljen az offline negatív dolgokkal foglalkozni. De még így sem bántok senkit sem. Nem veszekedni, frusztrációt levezetni vagyok itt.

febr. 18. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!