Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki 30 évesen is otthon...

Ha valaki 30 évesen is otthon lakik, kullog az anyja után, ugyanott dolgoznak, nincs jogosítványa, nincsenek barátai, annak mi a baja?

Figyelt kérdés
Szerintem az ilyen ember értelmi fogy. már bocs a kifejezésért, de én ezt szüröm le belőle.

#nincs önálló élete #kullog
febr. 17. 14:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
80%
Lehetséges, hogy vannak elakadásai az életben. Amúgy meg mi közöd hozzá?
febr. 17. 14:47
 2/30 anonim ***** válasza:
82%
Nem feltétlen értelmi fogyatékos, inkább csak az anyja nem engedi felnőni és kiteljesedni. Teljesen rátelepszik, megfojtja, örökgyerek szindrómában tartja a már felnőtt gyerekét. A 30 éve pedig megmarad a gyermeki értelmi és érzelmi szinten, ezért nem érzi annak szükségességét, hogy önálló életet kezdjen, mert nem tud, életképtelen.
febr. 17. 14:48
 3/30 anonim ***** válasza:
82%

Semmi baja sincs!

Gyerek.

febr. 17. 14:55
 4/30 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező!

Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

Szerintem te még nem láttál értelmi fogyatékost..

febr. 17. 14:57
 5/30 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon utálom az ilyen mások életével foglalkozó megkeseredett, undorító szarládákat. Valami oka biztos oka van, igen. Törődj a magad életével, te szerencsétlen.
febr. 17. 15:01
 6/30 A kérdező kommentje:
Nem ítélek hidd el. De fura az ilyen. És igen láttam ilyen embereket, beszélgetek is velük, tudom milyenek. A világ fekete fehér nekik, valóban olyanok, mint a gyerekek. És amikor csak tudok segítek nekik, ők is emberek.
febr. 17. 15:02
 7/30 anonim ***** válasza:
90%
Vagy mondjuk egy súlyosan mentálissan beteg családba született mint például én magam is és az életben nem fogok tudni kitörni ebből. Én jelen pillanatban nem is tudok dolgozni soha nem lesz jogsim mindenhová busszal járok és 1 db barátom sincs.
febr. 17. 15:03
 8/30 anonim ***** válasza:
71%
7# Segítesz nekik, persze.. Azzal, hogy értelmi fogyinak nevezed őket. Nyomoronc...
febr. 17. 15:04
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, akit a szülei nem engednek felnőni, vagy bántalmazó családban él. Lehet már kiskorában megtanították neki a szülei, hogy egy senki, egy nagy nulla..
febr. 17. 15:07
 10/30 anonim ***** válasza:
86%

Én nem vagyok értelmi fogyis stb, aztán még sincsennek barátaim, ami nálam tudatos döntés volt. Leépítettem az álbarátokat.

Nem akartam többé: lelki szemetesláda, ingyen kölcsönző, traktáló, kihasználható lúzer lenni, aki akkor is csak magára számíthatott és akit a háta mögött kibeszéltek.

Kinek kellenek az ilyen "barátok" ?!

Akkor már inkább százszor egyedül!

És minek a jogsi, ha a családban nincs kocsi és pénz nélkül nem is lesz?!

Olcsóbb a tömegközlekedés.

És minek nyomorogni egy albiban, ha az ember otthon is élhet boldogan?!

Csak azért, hogy egy kérdezőhöz hasonló elvárásainak megfeleljek ?!

Akkor inkább tartsál fogyatékosnak, te idióta! Én meg ezt szűröm le. :D

Nem mindenkinek van rossz viszonya az anyjával és nem is mindenkire telepszik rá az anyja.

Aki akar, az otthon is tud önállósodni.

Aki meg hlye, az albérletben is hlye marad s viszi haza a szennyest meg kunyerál az anyjától a nagy "önálló életében".

febr. 17. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!