Miért van annak linkedin-je, aki 9 éve ugyanott dolgozik?
Figyelt kérdés
Ha valaki, ő biztos megtehette volna, hogy rég vált. Ugye van a váltsunk munkahelyet 2-3 évente klasszikus esete, ami az egyetlen lehetőséged, hogy még büfészakos bölcsészként is meglegyen a havi 6-700k (nem vicc, megtörtént, csak nem velem :D) 7-8 év alatt, nos, ez a linkedin-es a 9 év alatt már legalább 3x válthatott volna helyet. Nem tudom, mennyit keres, de akárhogy nézem, linkedin-nek akkor van értelme, ha van mit beleraknod, neki pedig ez az egyetlen munkahelye. Persze így frissíteni se kell, csak akkor regisztrálni se volt értelme.2022. dec. 30. 21:06
1/8 anonim válasza:
Beszélgetni is lehet ott nemcsak munka oldal.
2/8 A kérdező kommentje:
Privátban? Amúgy most nem poénból kérdezem, van egy volt kolléganőm, aki nincs fb-on, de ott megtaláltam, és csak ott tudnék neki írni, hogy jönne-e randizni. :D
2022. dec. 30. 21:30
3/8 anonim válasza:
Írj neki, engem is hívtak ott randizni régebben :) Megtalált egy ismerős a gimiből.
4/8 A kérdező kommentje:
És megírjam neki, hogy miattad regisztráltam be, vagy ott amúgy sem látszik? :D
2022. dec. 30. 21:43
5/8 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek nincs értelme. Az regisztrál linkedinre aki akar. Nekem is van profilom, kb nem is használom. Nem volt értelme regisztrálni? De volt, mert akkor amikor csináltam, kellett valamihez.
6/8 anonim válasza:
Attól hogy 9 éve ott van bármikor kirúghatják vagy felmondhat. Vagy én miért tartok itthon lázcsillapítót ha október óta nem voltam lázas? Miért nem ajándékozom el és veszek újat amikor legközeelbb belázasodok?
7/8 anonim válasza:
Pl. linkedin learningről képezheti is magát az oktatóanyagokkal. Vagy ha recruiter akkor kereshet jelölteket.
8/8 anonim válasza:
A linkedin alapjában nem álláskereső portál, hanem üzleti közösségi háló. Nekem például a munkahelyemen kifejezetten szorgalmazták, hogy csináljunk linkedin profilt - annyira, hogy szaktanácsadó nézte át annak aki kérte és javaslatokat adott hogy lehet jobbá tenni. A cégvezetés nem azért szorgalmazta ezt, hogy mindenki lelépjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!