Ha már régóta dolgozol ugyanott, téged mi az ami ott tart?
Figyelt kérdés
2016. okt. 20. 12:18
1/10 anonim válasza:
Testre szabott feladat , új dolgok , sok pénz , fejlődés , jó közeg ,vezetők kollégák emberségesek kényelmes nyugodt környezet . Ezek egyenlően fontosak , amennyiben a fele hiányzik akkor érdemes tovább lépni .
2/10 anonim válasza:
Jó a környezet és a kollégákkal való kapcsolat. A munka sem megterhelő.
A fizetés és megbecsülés lehetne jobb, de összességében kiemelkedő a munkahelyem a nagy magyar átlaghoz képest.
3/10 anonim válasza:
Nagyon jó kapcsolatban vagyunk a kollégákkal és a fizetés is jó. Sok újat tanulok még 5 év után is.
5/10 anonim válasza:
1,5 évig 1 helyen se bírom. mindig elszakad a cérna a túlzott munkával, túlórákkal, elvárásokkal, de megbecsülés az nincs!
6/10 anonim válasza:
A pénz. :) Persze a munkát is szeretem.
7/10 anonim válasza:
Szeretném már elmondani magamról, hogy valahol ott dolgozom régóta (eddig valamivel több, mint 4 év a rekord), túl a 30-on én már stabilitásra vágynék, unom azt, hogy időnként váltani kell ilyen-olyan céges érdekek miatt, utálok állást keresni.
8/10 anonim válasza:
Elsosorban a rugalmas munkaido es az, h akkor dolgozom otthonrol, amikor csak akarok. Emellett jo a fizetes, normalisak a kollegak, erdekes az, amit csinalok es nagyon bokezuen honoraljak, ha vki jol teljesit.
9/10 anonim válasza:
Aktuális a kérdés:): dolgozom, de állást keresek, de nem kellek sehova ezért részben ez. Másrészt pedig az eddigi engem való helyettesítések mindig utómunkálatokkal járt, tehát a feladattudat tart ott, ahol dolgozom...
10/10 anonim válasza:
Atlagnal nagyobb fizu, allami melo igy nem kesik a fizetesnap, laza munkaprogram (24/72), orakig csak tvt nezek, hamarabb mehetek nyugdijba es a regisegem duplan fogjak szamolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!