Az emberek többsége miért nem tudja felfogni, hogy nem akar mindenki társat?
Sok ilyet olvasok, hogy tanácsokat akarnak adni kéretlenül, stb.
Miért nem értik meg, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy az ember mennyi vagyonnal rendelkezik, vagy a szüleivel él-e.
Vannak tehetős emberek is, akik nem akarnak párt, nem kívánnak együtt élni senkivel.
És sokan pl kényszerből élnek szülőkkel, ha elköltözhetnének, akkor sem szeretnének társat.
Én se mondom meg a véleményemet arról kinek hány gyereke van, hány nőtől/férfitől, meg milyen mozaik családban él, mert totál nem izgat más élete, és nem gondolom, hogy nekem kellene másoknak tanácsot adni, hogyan éljenek!
Nekem nincsenek magas igényeim.
Én egy garzonban is elélek, autóm nincs. Káros szenvedélyem nincs, nyaralni sem szoktam.
Akinek magas igényei vannak, az a családos.
Nagy, kertes ház, 2 autó egy családban, nyaralgatás, állandó kütyüvásárlás.
Régen persze eléltek 2 szobában is.
Amúgy letojom kinek mik az igényei, amíg nem tőlem veszi el rá a rávalót.
Nekem a nyugalom minden luxusnál többet ér.
Amúgy nem értem miért kellene nekem gyereket vállalnom, mikor más vállal 4-5 gyereket is.
Egy idő után beáll majd egy stagnálás, és akkor majd amennyi munka lesz elosztják annyi emberre, ugyanez a javakra is igaz, igen, a fogyasztói kizsákmányolási társadalmi rendszernek is vége lesz egyszer, nem azért, mert én nem akarok gyereket, hanem, mert a végtelenségig nem lehet növekedni és majd a természet lesz az úr a mohóság felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!