Az emberek többsége miért nem tudja felfogni, hogy nem akar mindenki társat?
Sok ilyet olvasok, hogy tanácsokat akarnak adni kéretlenül, stb.
Miért nem értik meg, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy az ember mennyi vagyonnal rendelkezik, vagy a szüleivel él-e.
Vannak tehetős emberek is, akik nem akarnak párt, nem kívánnak együtt élni senkivel.
És sokan pl kényszerből élnek szülőkkel, ha elköltözhetnének, akkor sem szeretnének társat.
Én se mondom meg a véleményemet arról kinek hány gyereke van, hány nőtől/férfitől, meg milyen mozaik családban él, mert totál nem izgat más élete, és nem gondolom, hogy nekem kellene másoknak tanácsot adni, hogyan éljenek!
Mond neked valamit a mesterséges intelligencia?
Magyarországon diplomások dolgoznak gyárban, tehát munkát sem tudnak adni mindenkinek, amiből normális életet lehetne élni.
Még fent egyre gazdagabbak.
Na ezért akarják szaporítani a jónépet, hogy, legyen, aki eltartja őket, semmi közügy nincs ebben.
A köz érdeke az lenne, hogy mindenki megéljen, de akik irányítanak, csak a, saját érdeküket nézik.
Aki ilyen világba gyereket csinál, az azt üzeni, hogy "jó ez így, nyugodtan zsákmányoljatok ki a végletekig."
Sokaknál ez a felismerés csak akkor történik meg, mikor már benne vannak, és rájönnek, hogy a közt rohadtul nem érdekli miből fog élni, csak addig még meg nem született az újabb szolga réteg.
Innen az utálat, irigység.
#36 szerintem meg azt kéne felismerned, hogy az saját igényeid az élethez magasak. Előző generációk szegényebbek voltak, mint most az átlag.
A kényelem nagyon nagy úr lett. Meg az, hogy az életnek kell minket kiszolgálni és majd akkor talán csinálunk valamit, ha mindent alánk tett. És ez kiterjesztve a gyerekre: ha az élet nem adja úgy, hogy ne legyenek nehézségei, akkor inkább ne is létezzen. A kényelem nélküli létnél jobb a nemlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!