Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek többsége miért nem...

Az emberek többsége miért nem tudja felfogni, hogy nem akar mindenki társat?

Figyelt kérdés

Sok ilyet olvasok, hogy tanácsokat akarnak adni kéretlenül, stb.

Miért nem értik meg, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy az ember mennyi vagyonnal rendelkezik, vagy a szüleivel él-e.

Vannak tehetős emberek is, akik nem akarnak párt, nem kívánnak együtt élni senkivel.

És sokan pl kényszerből élnek szülőkkel, ha elköltözhetnének, akkor sem szeretnének társat.

Én se mondom meg a véleményemet arról kinek hány gyereke van, hány nőtől/férfitől, meg milyen mozaik családban él, mert totál nem izgat más élete, és nem gondolom, hogy nekem kellene másoknak tanácsot adni, hogyan éljenek!

tegnap 23:31
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
30# Szóval szerinted helyénvaló, hogy egy mélyszegény roma családba 6-7 gyereket vállalnak a nyomorba? Aztán éhezni fognak, és bűnöző lesz belőlük.
ma 15:42
 32/42 anonim ***** válasza:
0%
#31 miért nem magadról beszélsz? Vagy ez a problémád, hogy már van 6-7 gyereked és éheznek és bűnöznek. Akkor egy másik kérdést kellene feltenned erről, de ez nem a te kérdésed. Nyilván az már vannak gyerekek, akkor jöhet a hogyan. De emberek nélkül a Semmi lesz. Hogy nem lehet ezt érteni.
ma 15:59
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
#32 Neked egyébként hány gyereked van? Mivel minden jogot fenntartasz ahhoz, hogy beleavászkodj mások életébe, ezért én is megteszem. :)
ma 17:26
 34/42 anonim ***** válasza:
Sokan azt gondolják, hogy: a hagyományokat követni kell mindenkinek; csak a saját elgondolásom jó" az életben; sokak szerint mindenkiben ugyanúgy működik a biológia.
ma 18:13
 35/42 anonim ***** válasza:
Mert vannak, akik szerint az a jó, ahogy dédanyáik éltek egykor. Csakhogy az idők azóta változtak. Azt hiszik, hogy ha dédanyáik szenvedtek, akkor nekik is azt kell, és nincs joguk a boldogsághoz.
ma 18:16
 36/42 A kérdező kommentje:

Mond neked valamit a mesterséges intelligencia?

Magyarországon diplomások dolgoznak gyárban, tehát munkát sem tudnak adni mindenkinek, amiből normális életet lehetne élni.

Még fent egyre gazdagabbak.

Na ezért akarják szaporítani a jónépet, hogy, legyen, aki eltartja őket, semmi közügy nincs ebben.

A köz érdeke az lenne, hogy mindenki megéljen, de akik irányítanak, csak a, saját érdeküket nézik.

Aki ilyen világba gyereket csinál, az azt üzeni, hogy "jó ez így, nyugodtan zsákmányoljatok ki a végletekig."

Sokaknál ez a felismerés csak akkor történik meg, mikor már benne vannak, és rájönnek, hogy a közt rohadtul nem érdekli miből fog élni, csak addig még meg nem született az újabb szolga réteg.

Innen az utálat, irigység.

ma 18:48
 37/42 anonim ***** válasza:
0%

#36 szerintem meg azt kéne felismerned, hogy az saját igényeid az élethez magasak. Előző generációk szegényebbek voltak, mint most az átlag.

A kényelem nagyon nagy úr lett. Meg az, hogy az életnek kell minket kiszolgálni és majd akkor talán csinálunk valamit, ha mindent alánk tett. És ez kiterjesztve a gyerekre: ha az élet nem adja úgy, hogy ne legyenek nehézségei, akkor inkább ne is létezzen. A kényelem nélküli létnél jobb a nemlét.

ma 19:45
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
#37 Nem válaszoltál: hány gyereked van?
ma 19:48
 39/42 anonim ***** válasza:
0%
#38 mert azt osztok meg magamról az interneten amit akarok. viszont nem hozok be olyasmit ami sehova nem vezet. mint ez a vicc, hogy azért ne lenne gyereked, mert valami romának hat van és éheznek :D
ma 20:20
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
#39 Jah, szóval a te szaporodási hajlandóságod nem közügy? :D Csak mindenki másé, ugye agyhalottkám? :D Eddig is nevetséges bohóc voltál, de ezzel feltetted az i-re pontot! :D A romásat egyébként nem én írtam, de szerintem ez látható a pipák számából is.
ma 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!