Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek többsége miért nem...

Az emberek többsége miért nem tudja felfogni, hogy nem akar mindenki társat?

Figyelt kérdés

Sok ilyet olvasok, hogy tanácsokat akarnak adni kéretlenül, stb.

Miért nem értik meg, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy az ember mennyi vagyonnal rendelkezik, vagy a szüleivel él-e.

Vannak tehetős emberek is, akik nem akarnak párt, nem kívánnak együtt élni senkivel.

És sokan pl kényszerből élnek szülőkkel, ha elköltözhetnének, akkor sem szeretnének társat.

Én se mondom meg a véleményemet arról kinek hány gyereke van, hány nőtől/férfitől, meg milyen mozaik családban él, mert totál nem izgat más élete, és nem gondolom, hogy nekem kellene másoknak tanácsot adni, hogyan éljenek!

tegnap 23:31
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
7%
Mert ez közügy. Mert a pár a feltétele a gyereknek. A gyerek meg a jövőnek. Gyerekek nélkül nincs jövő. Ez egy közösségi lét alapja.
tegnap 23:53
 2/32 anonim ***** válasza:
23%

Meglepődnek. Mert általában az ember vágyik egy társra.

Vannak akik meg meg sem tudnak lenni társ nélkül(ez se jó).

Az, hogy ennyire nem szeretnéd és felhozod a mozaik családot valszeg van valami belső indítatásod ami miatt nem akarod.

tegnap 23:57
 3/32 anonim ***** válasza:
81%
1# Oké... Szültél ma már? Konyhában a helyed, ugye ott vagy? És a kertet ki ássa fel, ugye nem én?
tegnap 23:58
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg idegesítő, hogy egyesek felhozzák a témát. Mi van, ha valakinek épp nem az az időszaka van, vagy nehezen ismerkedik, vagy bármi, amiről nem tehet és nem is egykönynen tud rajta változtatni? Minek kell erőltetni? Azért, mert másnak könnyen megy, lehet, nem mindenkinek meg könnyen és erre felhívni a figyelmét eléggé bunkóság, hiszen attól nem fog jobban menni a társkeresés, és amúgy is tudja az ember, hogy vágyik-e rá vagy nem.
tegnap 23:59
 5/32 A kérdező kommentje:

Nem szeretem bonyolítani az életet.

Még egy normál családi élet is nehéz, nyűgös, egy mozaik családnál ott már többféle érdek ütközik és egyre bonyolódik az élet.

Egy ismerősömet most hagyta ott a férje 2 gyerekkel.

A pasi egy 3 gyerekes egyedülálló nőhöz költözött.

A csaj meg már most pár hónap ismerettség után odaköltözött egy új kanhoz.

Milyen élet ez?

Ezek az emberek mind diszfunkcionális környezetben élnek.

Közben a gyerekeik összekötik őket, tehát megy a perlekedés, ki kivel mikor hol.

Sokszor ilyen emberek osztják az észt, akik ilyen zavart életet élnek, még hallgatni is fárasztó, nem benne élni.

ma 00:06
 6/32 anonim ***** válasza:
30%

4es szerintem általában ezek az emberek a boldogsagodat akarjak. Csak abból gondolják hogy boldog lesze ha lesz párod 1. vagy nekik van egy boldog párkapcsolatuk 2. Amit leírtam hogy nem tudnak meg lenni társ nélkül önmagukkal azoknak maga a társaslét jelenti a boldogságot hogy nincs egyedül mind1 milyen a másik.

Szóval általában jót akarnak és azthiszik ha erőltetik ezt a témát neked hamarabb lesz valakid.

ma 00:07
 7/32 anonim ***** válasza:
5ös neked van gyereked?
ma 00:09
 8/32 A kérdező kommentje:

Nem, és nem is szeretnék!

ma 00:14
 9/32 anonim ***** válasza:
11%
#5 de ők mégis ellátják a közösség iránti kötelességüket. Te meg a partvonalról dumálsz. Ne is vagy a pályán. Létezni is alig létezel. De az biztonságos és nincs benne zavar.
ma 00:18
 10/32 anonim ***** válasza:
89%
9# Szerintem a tefélék inkább ne szaporodjanak...
ma 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!