Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz lehet hogy a versenytánco...

Igaz lehet hogy a versenytáncos fiúk többsége mind meleg? Ismer egyáltalán valaki full hetero versenytáncost? Higgyek neki, ha ismerkedni akar velem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy megismertem egy versenytáncos fiút.

Elég érdekes sztori mert miután irt nekem rájöttem hogy én öt már láttam táncolni és már akkor megtetszett, aztán később ő írt nekem.

Addig nem is volt gyanús, amíg nem hallottam beszélni, de miután igen, róla is azt gondolom hogy nem lehet hetero….

Azért valljuk be hogy a meleg férfiakon lehet hallani hogy azok.

Végig néztem az instaját, rengeteg lány és fiú barátja is van. Ez is gyanus hogy lány barátai vannak. Nagyon sok.

Volt kapcsolatnak nyomát sem találtam…

Nézem a dancinget és ott is egyetlemu hogy meleg a legtöbb, andrei mangraval az elen, hegyes Berciről hallottam hogy a csaja is azt mondta hogy alibi barátnő és nem akarja beismeri hogy full meleg…. De látszik rajta is hogy nem hetero.

Egyből az jutott eszembe hogy engem is alibi csajnak akar ez a pasi….

Szerintetek van hetero versenytáncos? Ismertek olyat?

Tekintve hogy gyerekként el akarnak kezdeni táncolni, ehhez tényleg kell hogy a legtöbb meleg legyen

Kb mintha hetero divattervezőt keresnél…

nov. 5. 13:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%

Manapság még van, aki tart alibi kapcsolatot?:)

Kinek van erre energiája?

Szingliként is lehet élni.

nov. 5. 14:05
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Nem mind meleg. Van olyan ismerősöm, aki meg is házasodott, bár tény, hogy langyinak hat, de ez a cicomás ruhák (iránti szeretet) és a tánc miatti mozgáskultúra kialakulása miatti jellegzetes járás az oka. De amúgy full heteró a csávó.
nov. 5. 14:07
 3/25 anonim ***** válasza:
79%

"Azért valljuk be hogy a meleg férfiakon lehet hallani hogy azok."

Hát nagyon nem, nem lehet sem hallani, sem látni, csak sok idióta hisz

nov. 5. 14:15
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Osztálytársam versenytáncos volt és full hetero.
nov. 5. 15:18
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is több hetero táncost ismerek. A beszédmódjára kihat a közeg, amiben mozog, azért hallhatod "langyisnak".
nov. 5. 15:38
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy országosan ismert-e a Kardos versenytáncos ikerpáros. A fiú tag boldog házasságbannél, több gyerekük van, egy iskolába jártam velük. Sosem volt meleg, suliban is döglöttek érte a csajok, senkinek eszébe sem jutott ilyen, inkább menőnek találták, hogy van hobbija valakinek iskola mellett, amiből aztán megélni is meg tudott.
nov. 5. 15:44
 7/25 A kérdező kommentje:

5 Ja, hip-hop táncost én is, sőt abból csak full heterot ismerek

De annak köze nincs versenytánchoz.

Azért ahogy ott mozogni kell, az valóban nagyon nőies inkább.

És ha egy kisfiúnak ez 6-8 évesen tetszik, amikor kezdik, az azért elég sokat elmond…

Ha megnézed a dancinget, ott is minimum a csapat fele meleg… aki nem az mert van nője, az is inkább biszexnek hat nekem…

Semmi gondom a melegekkel, a biszexekkel sem, de vonzódni egy árva percig nem tudnék hozzájuk

Életemben először tetszett meg egy versenytáncos és nekem ő valóban heteronak hatott, de amikor meghallottam beszélni, azonnal jött ez a tipikus meleg érzet, teljesen úgy hangzott…

Egyrészt kicsit ki is ábránditott, másrészt nem szeretném ha pár hónap után egy férfivel csalna, mert hogy neki arra is szüksége van…

nov. 5. 16:08
 8/25 A kérdező kommentje:
3 a 90 százalékukon baromira lehet hallani, látni a mozgásukon… ezért sem tudna pl andrei mangra sem letagadni hogy full meleg.
nov. 5. 16:09
 9/25 anonim ***** válasza:

Ha jól értem a gondolatmeneted a következő: a srác lányos dolgot csinál, lányosan viselkedik, lányokkal lóg, tehát biztosan meleg, tehát téged alibi csajnak akar tartani. Ez azért aranyos, mert a következtetés minden eleme legalább részben hibás 😁

1: a tánc lányos dolog. Valamelyest valóban, a lányok jobban szeretnek táncolni, de ez nem jelenti azt, hogy a fiúk nem. Szerintem egy csomó fiú pont azért nem szeret táncolni, mert lányosnak van beállítva, ami fiúként - állítólag - ciki.

Aztán tíz év múlva mégis ráfanyalodnak, mert akarnak "valamit" a lányoktól. És a lányok szeretnek táncolni ugyebár. Akkor már nem is lett volna annyira rossz megtanulni táncolni.

2: a melegek felismerhetőek arról, hogy lányosak. Abszolút nem igaz. Tény, hogy szinte minden melegben, akit ismertem, volt valami feminin vonás, de szinte egyikük sem volt konkrétan lányos. Vannak árulkodó jelek, amikor nekem is gyanússá teszik, hogy valaki meleg, de ilyen egyszerűen nem fogod őket felismerni.

3: egy meleg nem akarhat tőled semmit. Éppen aktuális hot topic, hogy a szexualitás nem ilyen fekete-fehér. Még az is lehet, hogy jól ítélted meg, és a srác tényleg vonzódik férfiakhoz, de attól még vonzódhat őszintén hozzád is.

4: alibi csajnak akar. Ez a legnagyobb nonszensz: ki a frászkarika csinálna ilyen baromságot? Oké nem egy példa van arra, hogy valaki már akár házasan döbben rá, hogy meleg, de az sem alibizés, hanem önbecsapás.

Szóval egészen nyugodtan ismerkedj meg vele. Én egy versenytáncos fickó esetén a helyedben jobban tartanék attól, hogy van egy lány, akinek nagyon szexi mozgása van, és heti 5x két órát próbál a pasidhoz simulva, meg havonta járnak együtt versenyre, ahol csapatot, párt alkotnak, csinosan, stb.

nov. 5. 16:14
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Szóval hiába írja mindenki az ellenpéldákat, te meg vagy győződve arról, hogy ez a srác meleg.

Tudod mit? Ne járj vele. Lesz helyetted más jelentkező.

nov. 5. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!