Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz lehet hogy a versenytánco...

Igaz lehet hogy a versenytáncos fiúk többsége mind meleg? Ismer egyáltalán valaki full hetero versenytáncost? Higgyek neki, ha ismerkedni akar velem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy megismertem egy versenytáncos fiút.

Elég érdekes sztori mert miután irt nekem rájöttem hogy én öt már láttam táncolni és már akkor megtetszett, aztán később ő írt nekem.

Addig nem is volt gyanús, amíg nem hallottam beszélni, de miután igen, róla is azt gondolom hogy nem lehet hetero….

Azért valljuk be hogy a meleg férfiakon lehet hallani hogy azok.

Végig néztem az instaját, rengeteg lány és fiú barátja is van. Ez is gyanus hogy lány barátai vannak. Nagyon sok.

Volt kapcsolatnak nyomát sem találtam…

Nézem a dancinget és ott is egyetlemu hogy meleg a legtöbb, andrei mangraval az elen, hegyes Berciről hallottam hogy a csaja is azt mondta hogy alibi barátnő és nem akarja beismeri hogy full meleg…. De látszik rajta is hogy nem hetero.

Egyből az jutott eszembe hogy engem is alibi csajnak akar ez a pasi….

Szerintetek van hetero versenytáncos? Ismertek olyat?

Tekintve hogy gyerekként el akarnak kezdeni táncolni, ehhez tényleg kell hogy a legtöbb meleg legyen

Kb mintha hetero divattervezőt keresnél…

nov. 5. 13:55
1 2 3
 11/25 Metionin ***** válasza:
100%
A tánc nem lányos dolog és a melegek nem lányosak. Balettozok, elég sok táncos fiút/férfit ismerek és szép számmal van közte heteró, sőt. Több heteró van, mint meleg/biszex. A fent említett Kardosékat is pont ismerem és a mai napig döglenek a nők a pasi után, persze most már csak áhítattal nézik, lévén házas :D
nov. 5. 16:44
 12/25 A kérdező kommentje:

9 úgy látom neked valamilyen személyes érintettséged van…

Nem a tánc lányos, hanem a társastánc.

Azért nem sok totál hetero pasit tudok elképzelni aki ezt akarna csinálni szívből. Marpedig ő ezt csinálja nagyon kicsi kora óta.

Mióta belekeveredtem ebbe az ügybe, azóta olvasgattam pl redditen is és ott is többen írták, táncos lányok is hogy azért értik jól magukat testközelben mert a legtöbb fiú úgyis meleg…

És ezzel a pasival kapcsolatban nagyon össze vagyok zavarodva mert amikor először megláttam abszolút nem tűnt melegnek azért is tetszett meg, de amikor hangüzenetet kuldott, akkor már elbizonytalanodtam és csalódtam is.

Az meg hogy senki nem akar alibi barátnőt.

Egy steiner Kristóf szintű meleg pasi kezdett el rám nyomorulni egyszer akiről később kiderült hogy nem vallja be hogy meleg de mindenki tudja…

Kedves ferirol, aki folyamat a legnagyobb magyar kvakkal van, rengeteg ember állítja hogy meleg és csak alibinek kell a sok híres kva.

Dzsudzsák balazsrol szinten és valljuk be, számomra neki szinten meleg vibeja van.

Hegyes bercirol a saját csaja mondta azt részegen hogy meleg de nem meri bevallani…

Nekem ezzel az egésszel az a gondom hogy csalódtam mikor meghallottam a hangját es nem vagyok benne biztos hogy hetero

Az hogy ennek ellenére ha tényleg nem az miért nyomul rám, az már az ő dolga.

Ezért kérdeztem meg itt hogy ismer e vki full hetero táncost

Mert én nem

nov. 5. 17:27
 13/25 anonim ***** válasza:

Imádom az ilyen kérdéseket:

- szerintetek milyen színű az ég, tényleg piros?

- kék

- kék

- kék

- hát szerintem akkor is piros

nov. 5. 18:38
 14/25 A kérdező kommentje:

Igen ez pont ilyen fekete fehér eldöntendő kérdés volt

Hogyne

nov. 5. 18:40
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem ez volt a lényeg, hanem hogy kb minden válasz veled ellentétes véleményt képviselt, mire közölted, hogy márpedig te akkor sem tudod elképzelni, hogy úgy van. Ezért kár volt egymás idejét rabolni.
nov. 5. 20:10
 16/25 A kérdező kommentje:

Hat igen mivel én vagyok az aki ismeri és én hallottam hogy hogy beszél

De aki szerint nem lehet hallani egy meleg pasin hogy meleg mikor megszólal, azzal valóban nem lehet erről a témáról beszélni

nov. 5. 20:47
 17/25 anonim ***** válasza:

Félreértésben vagyunk. Én személy szerint nem azt mondtam, hogy a srác egész biztosan nem meleg. Nyilván lehet meleg, miért ne lehetne. Én azzal vitatkoztam, hogy a logikai okfejtésed hibás, sztereotípiákra és feltételezésekre alapul.

"aki szerint nem lehet hallani egy meleg pasin hogy meleg mikor megszólal"

Ilyet sem mondtam. Nem azt mondtam, hogy a melegek nem beszélnek b.zisan, hanem hogy a b.zisan beszélő férfiak valójában csomószor nem melegek.

Mostanában jártam két férfi fodrásznál. Mindkettőről az volt a benyomásom, hogy na ez tuti meleg. Az egyiket azóta láttam a pasijával az aldiban, a másikkal meg a lányáról, meg a csajozós szorijairól kezdtünk beszélgetni. Kettőből egy.

nov. 6. 06:53
 18/25 A kérdező kommentje:

Igazából ha csak biszex, nálam az is off nem csak kapcsolat de még akar egy csók szempontjából is.

Matt bomer is gyönyörű férfi, mégis látszik rajta hogy full meleg, tehat egy percig nem tudnék hozza vonzódni

Tehat te azt mondod hogy van esély arra, hogyha 2 pasi így beszél és gesztikulál:

[link]

Akkor nem esély arra hogy ne legyen meleg? Mert sztem nincs

Itt a probléma részemről

És most itt ez a 2 pasi meg csak nem is a legmelegebbnek kinéző kategória, mégis mikor megszólalnak hallod hogy full meleg mind a kettő.

Na ez a táncos fiú nagyjából így beszél vagy egy picit talán még “ígyebbül” ráadásul versenytáncos és mégis úgy nyomul rám, mintha nem lenne holnap és sajnos első látásra nekem is megtetszett.

Igen kicsit bonyolult vagyok, tudod, nem kell mondani

De arra jutottam, hogy hagynom mert én képtelen lennék azon agyalni minden nap ha esetleg együtt lennénk hogy vajon meleg e vagy sem, vagy biszex e és ha az akkor miért akart engem

Tekintve hogy rengeteg meleg férfinek van felesége, gyereke(hogy hogy csinálják meg azt nem tudom) es majd 50 évesen jönnek elő

Lásd Schumacher testvére…..

de én is ismerek olyan full meleg pasit aki aztán kályha meleg es több évig menyasszonya volt es nővel szexelt mielőtt bevallotta magának…

Hat csak ennyire képlékeny ez a ki meleg téma..

nov. 6. 08:33
 19/25 anonim ***** válasza:

"Igen kicsit bonyolult vagyok, tudod, nem kell mondani"

Nem gondolok rólad semmi negatívat. Csak nem értettem, hogy ha eldöntöttél valamit, akkor miért kérdezted meg. Azóta árnyaltabban látom ezt, csak akkor kicsit felháborodtam.

"arra jutottam, hogy hagynom mert én képtelen lennék azon agyalni minden nap ha esetleg együtt lennénk hogy vajon meleg e vagy sem"

Érthető. Akkor engedd el a dolgot.

"hogyha 2 pasi így beszél és gesztikulál (...) esély arra hogy ne legyen meleg? Mert sztem nincs"

Pedig amúgy tényleg van. Nyilván, ne érts félre: teljesen jogos a gyanakvásod, de én sokszor tévedtem már.

"rengeteg meleg férfinek van felesége, gyereke(hogy hogy csinálják meg azt nem tudom) es majd 50 évesen jönnek elő"

Igen, ez igaz. De nem hiszem, hogy ezt ki lehet úgy szűrni, hogy a lányosan viselkedő férfiakat elkerülöd. Ahogy te is írtad, a szexualitás kicsit bonyolultabb ennél.

Amúgy kicsi érdekesség: egyszer dolgoztam együtt két meleg férfival, és ők mesélték, hogy elég jól felismerik egymást, szóval tényleg vannak jellegzetes vonások. Kíváncsiságból teszteltem őket, és fényképeket mutogattam nekik a számomra gyanús ismerőseimről, és meglepően jól találtak. Voltak ilyen piperkőc, feminin férfi ismerőseim, akikről meg voltam győződve, majd pofára estem; volt, hogy csak legyintettek, hogy áh, full hetero. Néztem, hogy mi a f.sz...

nov. 6. 11:07
 20/25 A kérdező kommentje:

Hat egyáltalán nem döntöttem el..

azért is irtam a kérdést…

Nem ismerek táncosokat és egyszerűen nehéz elhinnem hogy aki melegnek látszik az nem az, vagy nem bi.

Nekem viszont olyan pasi nem kell, ezt nem magyarázom, ahogy mondtam nincs vonzalmam feléjük

De egyébként is megnéztem újra az instajat és egy fotón vmi vízpart mellett ott vannak vagy huszan fürdőruhában és aki mellette van pasi átkarolja, hozzaer a lábához, az ő könyöke meg a másik pasi combjan és úgy ülnek…

Nekem ez sok, nem ismerem a férfiakat milyenek együtt, de szerintem nem hetero és nem értem miért nyomult ennyire

A kérdés most lett targytalan, letiltottam instan és whatsappon is.

Csak sajnos meg mindig tetszik.

nov. 6. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!