Igaz lehet hogy a versenytáncos fiúk többsége mind meleg? Ismer egyáltalán valaki full hetero versenytáncost? Higgyek neki, ha ismerkedni akar velem?
Az a helyzet hogy megismertem egy versenytáncos fiút.
Elég érdekes sztori mert miután irt nekem rájöttem hogy én öt már láttam táncolni és már akkor megtetszett, aztán később ő írt nekem.
Addig nem is volt gyanús, amíg nem hallottam beszélni, de miután igen, róla is azt gondolom hogy nem lehet hetero….
Azért valljuk be hogy a meleg férfiakon lehet hallani hogy azok.
Végig néztem az instaját, rengeteg lány és fiú barátja is van. Ez is gyanus hogy lány barátai vannak. Nagyon sok.
Volt kapcsolatnak nyomát sem találtam…
Nézem a dancinget és ott is egyetlemu hogy meleg a legtöbb, andrei mangraval az elen, hegyes Berciről hallottam hogy a csaja is azt mondta hogy alibi barátnő és nem akarja beismeri hogy full meleg…. De látszik rajta is hogy nem hetero.
Egyből az jutott eszembe hogy engem is alibi csajnak akar ez a pasi….
Szerintetek van hetero versenytáncos? Ismertek olyat?
Tekintve hogy gyerekként el akarnak kezdeni táncolni, ehhez tényleg kell hogy a legtöbb meleg legyen
Kb mintha hetero divattervezőt keresnél…
Amúgy a piperkőc nem egyenlő a femininnel számomra
Volt olyan exem akinek több ruhája volt mint nekem, külön gardrob, tele volt krémekkel, parfümökkel a fürdője. Tipik “old money” style-ban öltözködött.
Ezzel együtt a legmaszkulinabb fajta és tudom róla hogy inkább fejbelone magát minthogy hozzáérjen pasihoz. Sajnos én csak ehhez tudok vonzódni akiről tudom hogy ilyen, nem fér bele hogy attól felek biszex e. Vagy csak megjátssza valamiért hogy tetszem neki…
Loool
Mert ha rám nyomul akkor biztos bevallaná még ha az is lenne, nem?
Logika az van
Most irtam le több példát
Rengeteg pasi 50 évesen hirtelen meleg lesz és lesz egy 20 éves pasija 2 gyerek után
Kedves Feriről vagy 30 ember leírta már online hogy meleg és az összes kva csak alibi
Fixen kályhameleg pasi nyomult már rám 20 éves koromban pár éve.
Hegyes bercirol többen leírták hogy meleg, csak nem akarja bevallani
Sok szineszrol megy a pletyka online hogy melegek, közben gyerekük van(és valóban meleg vibejuk van)
Ahogy irtam ismerek nagyon meleg pasit akinek több évig barátnője volt és elmondta hogy különböző férfiakról fantazialt szex közben
Tehat olyan világot élünk amiben egy kályhameleg férfi együtt tud lenni nővel, gyereket tud neki csinálni és ez megtortenik sokszor
Innentől kezdve mondhatna azt hogy full hetero, nyilván azt mondaná, de mégis honnan tudjam hogy igaz, tekintve hogy táncos és sajnos nem tűnik totál heteronak?
Ez olyan nőnek való aki nem bánja ha a pasi biszex vagy meleg és úgy akar vele lenni valamiért
Én viszont rosszul vagyok ettől, úgyhogy ma reggelre eldöntöttem hogy egy szót sem beszélek vele többet és ahogy irtam már le is van tiltva
Az egész kérdés sem született volna nem ha nem tetszett volna ENNYIRE nagyon és nem akartam volna vele lenni nagyon.
Mert nekem ritkán tetszik valaki, főleg ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!