Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekvállást IQ és EQ szinthe...

Gyerekvállást IQ és EQ szinthez kellene kötni? Mentálisan, vagy szellemileg sérült ember ne vállhasson gyereket?

Figyelt kérdés
Szerintem kellene többszörös szülői alkalmassági vizsgálat, teszt, pszichológus, jogász és gyámügyes szakértő bevonásával, közreműködésével. Érzelmileg labilis szülő ne vállalhasson gyereket, és a genetikai betegségeket is szűrni kellene, hogy a rendellenességeit ne adhassa tovább.

jan. 22. 14:10
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek.
Nem értek egyet.
43 szavazat
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
61%

Vmelyik egyetemen oktatják pl 10 serult gyerek utan mit javasolnál az ismét terhes anyának?

Aztan mindta a dékán akkk az abortuszt javasolták volna megölték volna Beethowent.

De amugy hogy ismételje is magát a történelem ma ott van Ronaldo peldanak erre.

At anyja el akarta vetetni mert putriba jött az x edik eltarthatatlan gyereknek ő is.

De szerintem a rák ellenszerét is egy ilyen fogja feltalálni valszeg..

jan. 22. 14:13
 2/49 anonim válasza:
30%
Láthatod mégis kormány ezeket szaporitja ész nélkül. De úgy ezeknek gyerekekből többsége ugyanolyan semmire nem alkalmas beteg bolondok lesznek mint a szülei. Nem értem miért jó kormánynak.:(
jan. 22. 14:17
 3/49 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező: ez az ötleted ugyan elég vitatott elképzelés, de a fő probléma az, hogyan akarnád/tudnád megvalósítani gyakorlatban?!?!?!

Addig még rendben, hogy csináltatsz teszteket (habár olyan IQ és EQ teszt nincs, ami objektív, szóval ez is problémás), de utána hogy gondolod?

Megtiltod az embereknek a szexet? Szerinted betartaná bárki is?

Kötelezővé teszed az abortuszt? El tudod képzelni, milyen felháborodást keltenél? Hogy tudnál bárkit is egy mütétre kötelezni, ha nem akarja?

Ezekre válaszolj, ne elméletben találj ki valamit, ami megvalósíthatatlan.

jan. 22. 14:20
 4/49 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, gratulálok, eljutottál a náci eszmékhez!
jan. 22. 14:21
 5/49 anonim ***** válasza:
88%

Van is mélyszegenységből jött c.gány rákkutató is.

[link]

jan. 22. 14:22
 6/49 anonim ***** válasza:
69%
De szeretnének itt istent játszani sokan hogy majd ők aztán megmondják ki születhet meg :D
jan. 22. 14:23
 7/49 anonim válasza:
28%

"De szerintem a rák ellenszerét is egy ilyen fogja feltalálni valszeg.."

Persze tudjuk ez csodálatos ember, majd 3-dik világbeli szegény országban szegény szülök sokadik gyerekeként fogja majd felnőtt korában feltalálni rák ellenszerét. Agyatokra ment sok amerikai propaganda csoda filmek!

jan. 22. 14:24
 8/49 anonim ***** válasza:
81%
Művelodni kéne hány nagy ember feltalálo költő meg kik vannak akik elobbre vittek mindent akikről iskolában is tanulunk és meg se születhettek volna csak mert masoknak nem tetszik.
jan. 22. 14:26
 9/49 anonim ***** válasza:
72%
7. Olvasd az 5. Kommentem melyszegénységben szuletett putribol ő is.
jan. 22. 14:26
 10/49 A kérdező kommentje:
3# Nem.. Én ilyeneket egy szóval sem állítottam a kérdésemben, amiket leírtál, ez a te agyszüleményed.
jan. 22. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!