Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a gazdagokn...

Miért van az, hogy a gazdagoknak kevés a szegényeknek pedig sok gyerekük van, amikor fordítva lenne logikus?

Figyelt kérdés
Aki gazdag, több gyereket is el tud tartani és később állást biztosítani nekik, a szegények pedig egy-két gyereket vagy saját magukat is nehezen. Miért van akkor fordítva mint logikus lenne?

2015. nov. 26. 18:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a "Hülyék paradicsoma" c. filmet és rájössz!

Komoly!

És lehet poén a film, de sírva röhögtem végig, hogy tényleg igaz és erre tart a világ! :(

2015. nov. 26. 19:00
 2/18 anonim ***** válasza:
36%

Mert a gazdagok azért gazdagok, mert megdolgoznak a pénzért. Nekik nincs idejük 3+ gyereket felnevelni.

(Tudom, az én családomban is így volt. Egyke vagyok, de még így is kevés idő jutott rám)

2015. nov. 26. 19:12
 3/18 anonim ***** válasza:
74%

Nem feltétlen van így.

Mi például 6an vagyunk testvérek, és gazdag a családunk. Egy hatalmas házban lakunk,+ van egy rakás lakásunk(kb. mindenkinek jut majd),+ nyaralóink, +minden évben együtt elutazunk valahova külföldre. Mind a hatunknak minden igénye ki van elégítve.

2015. nov. 26. 19:13
 4/18 anonim ***** válasza:
35%
Mert a szegényeknek nincs pénzük gumira.
2015. nov. 26. 19:27
 5/18 anonim ***** válasza:
40%
Ez nem teljesen így van, de ez azért lehet, mert a gazdagabb(bár ez se egyértelmű ki gazdag)az annak él, hogy körbe vegye magát luxussal és minél több pénze legyen ez boldogítja, a szegényebb embert pedig a gyerekei boldogítja, az a legfontosabb és hidd el ha nehezen is de fel tudják nevelni és össznemzeti szempontból olyan fogyó nemzetnek mint mi, sokkal inkább a szegényebb többgyerekesre van szüksége, mint a gazdag gyerektelen vagy 1 gyerekesre.
2015. nov. 26. 19:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki tényleg szegény, annak általában fogamzásgátlásra sem telik, persze később jön a koppanás, hogy 3-4-5-6-7 gyerkeet jóval drágább etetni, ruházni, iskolázni hozzú távon, mint 2 havonta 6 ezret foggátló tablettára költeni.
2015. nov. 26. 20:29
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
3 gyerek után már minél több van annál több pótlékot is kapsz.
2015. nov. 26. 20:59
 8/18 anonim ***** válasza:
83%

Ül otthon a Jóska az asszonnyal, se áramra (tv, rádió internet kizárva) se könyvre, újságra nem futja, szerinted mit fognak akkor csinálni?

"a szegényebb embert pedig a gyerekei boldogítja"

Vagyis a gyerek dolga boldoggá tenni a szülőt?

2015. nov. 26. 21:12
 9/18 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ezt a mai "modern" társadalomra nem lehet kijelenteni. Gazdagnak is lehet kevés vagy sok, meg szegénynek is.

Egyedül az igazán kirívóak a tanulatlan rétegek, kisebbségek, de ez sem azért mert annyira gyereket akarna, csak hülye.

2015. nov. 27. 02:09
 10/18 anonim válasza:
100%
Van egy mondas..Szegeny ember bankja a gyereke! Abszolut a szeretetre,tamogatasra hajazva :)
2015. nov. 27. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!