Kiválogattunk egy csomó ruhát és van 4 fölösleges alma fánk. Én szeretném oda adni a szegényeknek de anyum tiltakozik ellene. Mit tegyek?
És akkor mit mond anyukád? Mit akar ezekkel kezdeni?
Szólj apukádnak!
Anyukád soha senkinek nem segített önzetlenül? Nem értem a felfogását. Inkább pakolgassátok azt a sok cuccot, és inkább rohadjon meg az alma, az mire jó? És hogy lehet olyannal fenyegetőzni, hogy széttépi a ruháidat?
Próbálj meg Apukáddal beszélni, hátha ő rá tudja venni.
Beteg :S
Nagyik nem tudnak hatni rá? Vagy valamilyen más rokon, barát?
Részvétem, minden értelemben... :(
Anyukád tipikusan a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" fajta. Bocsi, de ő konkrétan nem normális. Nem mindegy, hogy hol vannak azok a ruhák, amiket már nem használtok? Jajistenem...
Az almával nem tudsz mit csinálni, de a ruhákat elteheted, és majd ha elköltözöl, akkor viszed magaddal. Utána is el tudod ajándékozni őket.
Az almát megpróbálhatnád berakni vagy süthetnétek sütit, úgy legalább nem kerülne (annyi) kidobásra.
A ruhákkal kapcsolatban pedig jó ötlet amit az előző írt, ha tudod akkor tartogathatod még egy picit.
Ha városban laktok a ruha nem sokáig lenne a szemetesben. Volt hogy kidobtunk lyukas cipőt és pár rongyot, amikor kiszaladt valaki még egy zacskó szeméttel már nem voltak a szemetesben.
Ebből kifolyólag ha forgalmasabb helyen laktok tedd a szemetes mellé a bezsákozott holmit, vagy ügyelj arra, hogy ne a kuka legalján kössön ki a többi szemét alatt. Legalább egy hajléktalannak lesz egy jó napja.
Egyébként sajnálom, hogy anyukád ilyen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!