Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kiválogattunk egy csomó ruhát...

Kiválogattunk egy csomó ruhát és van 4 fölösleges alma fánk. Én szeretném oda adni a szegényeknek de anyum tiltakozik ellene. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van 3 zsáknyi ruha minden méretbe, játékok és 4 almafányi alma. Minden kedden osztogassák a templomban a rászorulóknak. Én is szeretnék segíteni étellel és ruhával. Anyum azt mondja ha elmerem vinni szét tépi az összes ruhámat és kiengedi a kutyáimat az utcára amikor nem vagyok itthon. Mit tegyek? Hagyjam elveszni a sok ruhát és étel? Tudom, hogy megteszi mert máskor is volt már rá példa. Olyna szomorú vagyok mivel végre segíthetnék ember társaimon erre nem tehetem. 18/L
2014. júl. 15. 14:03
 1/10 anonim válasza:
Erre mást nem tudok írni:Részvétem
2014. júl. 15. 14:10
 2/10 anonim ***** válasza:

És akkor mit mond anyukád? Mit akar ezekkel kezdeni?

Szólj apukádnak!

2014. júl. 15. 14:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Anyukád soha senkinek nem segített önzetlenül? Nem értem a felfogását. Inkább pakolgassátok azt a sok cuccot, és inkább rohadjon meg az alma, az mire jó? És hogy lehet olyannal fenyegetőzni, hogy széttépi a ruháidat?

Próbálj meg Apukáddal beszélni, hátha ő rá tudja venni.

2014. júl. 15. 14:13
 4/10 anonim válasza:
Ezek szerint nem csak engem áldott meg kegyetlen anyával a sors :( részvétem
2014. júl. 15. 14:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Apám meghalt elitta a máját. Nem, ő csak simán ki akarja dobni a szemetesbe a ruhákat és az almát is. Azt mondta, nem akarja látni, hogy a sok ... az ő ruháját hordja. Rajta soha nem segített senki ő minek segítsen másokon. Majd ha rajta is segítenek akkor ő is fog máson ( már megtörtént és akkor sem viszonozta, hanem jól átverte az illetőt).
2014. júl. 15. 14:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Itt nem csak ez a két fenyegetés forog szóban. Kitöri az ablakokat ha még egyszer kimerem nyitni és nem csak ki billenteni. Akkor még egyszer próbáljak a tudta nélkül a ribizli bokorról enni mert kivágja az összeset. Ha nyitva marad 2cm-re az ajtó akkor megfogja és becsapja jó hangosan.
2014. júl. 15. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Beteg :S

Nagyik nem tudnak hatni rá? Vagy valamilyen más rokon, barát?

2014. júl. 15. 14:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Rokonokkal össze vesztünk állítólag miattam. ( 1 hétig nem volt rá alkalmam ezért nem tudtam írni nekik FB-n és szerinte ezért nem tartsuk a kapcsolatot, holott ő elbújt és csendben volt amikor jöttek hozzánk látogatóba, nem engedte be őket. Ezt én megmondtam nekik és ebből lett a csetepaté. Nagyszülők nincsenek. 1 nagymama él még aki viszont beteg és öregotthonban van, szerintem egy 7 éve nem láttam az biztos.
2014. júl. 15. 14:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem, minden értelemben... :(

Anyukád tipikusan a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" fajta. Bocsi, de ő konkrétan nem normális. Nem mindegy, hogy hol vannak azok a ruhák, amiket már nem használtok? Jajistenem...

Az almával nem tudsz mit csinálni, de a ruhákat elteheted, és majd ha elköltözöl, akkor viszed magaddal. Utána is el tudod ajándékozni őket.

2014. júl. 15. 14:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Az almát megpróbálhatnád berakni vagy süthetnétek sütit, úgy legalább nem kerülne (annyi) kidobásra.

A ruhákkal kapcsolatban pedig jó ötlet amit az előző írt, ha tudod akkor tartogathatod még egy picit.

Ha városban laktok a ruha nem sokáig lenne a szemetesben. Volt hogy kidobtunk lyukas cipőt és pár rongyot, amikor kiszaladt valaki még egy zacskó szeméttel már nem voltak a szemetesben.

Ebből kifolyólag ha forgalmasabb helyen laktok tedd a szemetes mellé a bezsákozott holmit, vagy ügyelj arra, hogy ne a kuka legalján kössön ki a többi szemét alatt. Legalább egy hajléktalannak lesz egy jó napja.

Egyébként sajnálom, hogy anyukád ilyen :(

2014. júl. 16. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!