Sok ember, ha kiderül, hogy a gyerekük nem heteró, akkor miért az a legelső gondolat, hogy nem lesz unoka? Sok heteró van, aki nem akar, vagy nem tud gyereket nemzeni.
Egyébként ez nekem is jutott eszembe.
"Nem megy tovább a családnevünk!" - kiált fel az apuka, mintha egyébként bárhol is dinasztiaként tartanák számon a családjukat:D Meg mintha nem 3 lánya lenne, amivel amúgy sem megy tovább a név XD
5ös
... legalábbis Magyarországon.
Nevezheti aminek szeretné, de a saját gyermekem az, amit én nemzettem, ettöl persze lehet szeretni és felnevelni olyat is, akit nem, de az akkor sem a gyermeke az illetönek az, akit nem ö nemzett.
A nemzés célja pedig a saját örökítö anyagunk, ezzel saját tulajdonságaink egy részének átadása a következö generációnak, amit nem tud megtenni 2 meleg ember, az ö családfájuk ott véget ér, tehát az emberiség génkészletéböl ott eltünik egy darab, soha többet nem lesz. Tehát akárhogy nevezhetjük a melegek örökbe fogadott porontyát, abban semmi nincs benne az örökbefogadókból, csak szellemiséget tudnak átadni, ami a fajnemesítés szempontjából semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!