Milyen napod lesz ma? Mit tervezel hétvégére?
Figyelt kérdés
Mi a nemed és korod?2022. aug. 12. 05:02
1/7 anonim válasza:
Sajnos semmit. Örülök ha nem döglök bele a fájdalomba, úgy megbetegedtem.
28N
2/7 anonim válasza:
Dolgozni megyek. Aztán ha hazajöttem próbálok mozogni valamicskét. Filmezek egyet. Es alszok. Holnap alszok ameddignmagamtol fel nem kelek, utolérem magam mosással takarítással, maradék időmet hobbikkal eltöltöm.
Magyarul teljesen átlagos hétvégém lesz .
3/7 anonim válasza:
Egyedül leszek otthon a hétvégén: olvasok, netezek, a ház körüli munkákat látom el, gondolkodom a jövőheten (akkor már munka lesz), és az életemen. Esetleg egy 28-45év közti nővel szívesen leveleznék. (F40)
4/7 anonim válasza:
#1: jobbulást
Nekem mára meló lesz, de remélem nyugis nap.
Hétvégén meg a partneremnél leszek akivel összejárok.
29F
5/7 anonim válasza:
Laza munkanap négyig, aztán irány haza. Konkrét programom nincs a hétvégére, de ez még változhat. Úgyhogy úgy gondoltam pergetem majd a Marvel's Spider-Man Remastered-et, esetleg megnézek valami filmet, vagy sorozatot.
36F
6/7 anonim válasza:
Ma veszek valamit ,meg edzek.Holnap bulizom este 26F
7/7 anonim válasza:
Egy hónapja helyettesítek felváltva több kollégát a nyári szabadságolások miatt, szóval agyf/szra számítok, mint minden nap. Hétvégére meg ennek kipihenése, plusz szülőknél segítség, fűnyírás és hasonlók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!