Gyerekvállalás kategóriában miért használnak olyan sok emojit?
Nem kioktatás, lenézés sőt nem is ez életem legnagyobb gondja mielőtt nekem esne valaki csak érdekelne, hogy másnak is feltűnt e ez a dolog.
Sokszor láttam hogy néhány témánál rettentően sok emojit szoktak használni a kismamák vagy épp gyereket tervezők de főként a már kismamák. Néha többet mint az átlagos tinik. Értem hogy ezzel könnyebb kifejezni a mondani valókat, de néha szerintem túlzásokba esnek. Egyszer láttam egy választ egy kérdésnél amiben szinte minden második szó után rakott egy emojit (nevetőset legtöbbször pedig nem találtam viccesnek a dolgot) így elég nehéz volt olvasni azt. Mondhatni kiégette a szemem tőle. A kérdést már nem találom, nehéz visszakeresni. Amikor én voltam fiatal, nem emlékszem, hogy ennyire sokszor használtunk emojit sőt én alig ha. Miért jó tele nyomni a kérdést vagy válaszokat rengeteg emojival ami néha egyáltalán nem passzol a mondandóhoz? Néha bevallom igen zavar, de hisz nem ez a legnagyobb gondom csak kíváncsi vagyok másokat is szokott e zavarni a dolog vagy mi a véleménye erről. Nem mindenhol látni de van ahol szinte telerakják az egész komment szekciót emojikkal. Általában ezeket használják:😅(ezt néha többször egy válaszban)💁😊🥺🥺😃😁(ez valamiért a legidegesítőbb nekem) És ezeket ha valaki nem olyan választ ír amiben reménykedtek de semmi bunkó nem volt benne:😊😘Direkt ebbe a kategóriába tettem, mert félek ha a gyerekvállalásba tenném ott a kismamák szétszednének.😃 Valaki érti ezt a dolgot? Úgy érzem néha csak én nem értem mi jó a rengeteg emoji használattal, nélkülük is lehet úgy mondatot alkotni hogy átjöjjenek a dolgok.
nem tudom, ez jó kérdés 😀😅🙂
Utálom, ha valaki sok emojit használ 😡🤬😠
Rosszul leszek tőle 🤢🤮🥵
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!